Workshop organiseren

Locatie bekend? Gastenlijst compleet? Maak met aanmelder.nl een uitnodiging, website en aanmeldformulier.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Workshop organiseren

Kom gemakkelijk te weten welke workshops je deelnemers willen bijwonen door vragen in je aanmeldformulier te slepen. Dit kunnen verschillende soorten vragen zijn, van meerkeuze tot betalingsopties. Heb je een maximaal aantal deelnemers dat mee mag doen aan een workshop? Geen probleem! Zet een limiet op een vraag en voorkom zo overvolle workshops. Gebruik je aanmeldformulier optimaal door betalingen aan een workshop te koppelen. Op die manier betalen deelnemers bijvoorbeeld per workshop die ze bijwonen.

Blijf in contact

Achteraf in contact blijven met je deelnemers is belangrijk bij een workshop organiseren. Door in aanmelder.nl deelnemersgroepen aan te maken kun je gemakkelijk in contact komen met je deelnemers. Zo'n deelnemersgroep maak je aan op basis van een vraag die je deelnemers hebben ingevuld. Met één druk op de knop verzamel je alle mensen die zich hebben opgegeven voor workshop A. Zo kun je vervolgens makkelijk gerichte berichten sturen met verdere informatie.

Workshop organiseren met Scan & Badge

Wil je het op de workshop zelf zo makkelijk mogelijk maken voor je deelnemers om te netwerken? Maak dan gebruik van Scan & Badge. In het bevestigings van hun aanmelding krijgen deelnemers een QR-code. Met deze code worden ze ingecheckt op de workshop. Binnen een paar seconden rolt er vervolgens een gepersonaliseerde badge uit een van onze printers. Op deze badge kun je bijvoorbeeld de voor- en achternaam en het bedrijf van de deelnemer laten printen!

Een prijsplan voor iedere workshop

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Bijeenkomst organiseren

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief