Aanmeldformulier maken

In enkele eenvoudige stappen een uitgebreid aanmeldformulier

Aameldformulier maken

In enkele eenvoudige stappen een uitgebreid aanmeldformulier

Bij het organiseren van een evenement is goede deelnemersregistratie de sleutel tot succes. Het belangrijkste onderdeel van registratie is het aanmeldformulier. Kom van de deelnemers te weten wat jij als organisator nodig hebt.

Je hebt geen technische kennis nodig! Een effectief aanmeldformulier maken doe je in aanmelder.nl simpelweg door vraagtypen in het aanmeldformulieren te slepen. Veel registraties vereisen dat er detailvragen gesteld worden aan deelnemers. Door deze keuzes in te bouwen in je aanmeldformulier verzamel je direct alle relevante informatie van event deelnemers.

Om lange aanmeldformulieren te voorkomen maakt aanmelder.nl het mogelijk in de deelnemersregistratie vragen alleen te tonen als deze relevant zijn voor de deelnemer. Je kunt de vragen dus afhankelijk maken van eerder gekozen antwoorden. Wij hebben al meer dan 15 vraagtypen voorgeprogrammeerd. Voeg open vragen toe, multiple-choice-vragen en nog veel meer.

Ervaar het zelf en meld je nu aan voor de 14-daagse trial.

 

 

Aanmeldformulier maken

Een evenement begint met de registratie. In aanmelder.nl bouw je eigenhandig het volledige registratieproces middels gebruiksvriendelijke software. 86+ features die jouw werk als organisator makkelijker maken.

Professionele communicatie

Een indrukwekkende website voor je evenement en strakke uitnodigingen maak je direct in aanmelder.nl. aanmelder.nl biedt verschillende features voor professionele communicatie naar potentiële deelnemers.

Nauwkeurige administratie

De financiële administratie kun je regelen met aanmelder.nl. In de software vind je een nauwkeurig overzicht van de (credit)administratie van je evenement. Verstuur facturen, betaalherinneringen en verwerk refunds direct vanuit het systeem.

Stel zelf je formulier samen met Drag & Drop

Meerkeuze vragen

Kies uit meerkeuze- of open vragen, select en checkbox vragen

Afhankelijke vragen

De deelnemers ziet alleen vragen die voor haar/hem relevant zijn.

Aanspreken jij/u

Formeel, informeel, genderneutraal, het is allemaal mogelijk.

Stel limieten in

Maximum capaciteit voor bepaalde onderdelen van het programma.

Realtime inzicht

Altijd een up-to-date overzicht van alle geregistreerde deelnemers.

Open / besloten

Is het evenement voor iedereen toegankelijk of op uitnodiging?

Bevestigingsbericht

Na inschrijving krijgt een deelnemer automatisch een bevestigingsbericht.

Doelgroepen

Benader iedere doelgroep op zijn eigen manier.

ISO gecertificeerd

Om jouw data en die van je deelnemers goed te beschermen, is aanmelder.nl ISO 27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging en ISO 9001 gecertificeerd voor kwaliteitsmanagement. Dit is onderdeel van onze inspanning om te voldoen aan de eisen gesteld in de AVG.

 

Meer dan 70.000 events tot een succes gemaakt

High Quality - Customer Logos

Support staat voor je klaar

Onze software is zo gebruiksvriendelijk dat je zelf direct aan de slag kunt. Maar we begrijpen ook dat je misschien vragen of advies nodig hebt. Onze support collega’s helpen je graag bij elke vraag die je hebt.

Trends, ontwikkelingen en nieuwtjes

Wat is een aanmeldformulier?

Een aanmeldformulier is een online lijst met vragen die deelnemers kunnen invullen om zich te registreren voor evenementen. In deze lijst kan informatie uitgevraagd worden die nodig is voor de deelname aan het evenement.

Wanneer gebruik je een aanmeldformulier?

Een aanmeldformulier gebruik je wanneer je deelnemers makkelijk online wilt laten registreren voor een evenement.

Waarom zou je kiezen voor aanmelder.nl als je een aanmeldformulier wilt maken?

Een aanmeldformulier in aanmelder.nl kan je volledig zelf inrichten met diverse vragen en afhankelijkheden van antwoorden, waardoor je gericht per deelnemer een grote variatie aan informatie kan verzamelen. Koppel meerdere tickets voor jouw evenement aan antwoorden in je aanmeldformulier waardoor jouw deelnemers altijd het juiste bedrag betalen.

Ervaar het zelf en start vandaag nog met de 14-daagse trial