Online Event Platform

Een event platform speciaal voor zakelijke evenementen

Maak je evenement gemakkelijk toegankelijk voor deelnemers over de hele wereld. Of je nu kiest voor een online of hybride event, grote kans dat je een digitaal eventplatform nodig hebt. Je wil tenslotte ook online een professionele en unieke beleving neerzetten, kennis delen, deelnemers inspireren én met elkaar verbinden. Juist hiervoor heeft aanmelder.nl het Online Event Platform ontwikkelt.

Van kleine evenementen tot grote. Van beurzen en conferenties tot educatieve sessies, webinars en workshops. Online evenementen zullen ook in de toekomst relevant blijven.

Organiseer jij zakelijke evenementen en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact op óf lees nog even verder.

Event Platform

Zoals één van onze klanten zei:

“We believe in the future of digital events & we will continue to integrate them into our strategy.
The possibility
to host an event anywhere in the world is very nice.”

Enkele voordelen van ons event platform:

  • Dankzij ons ISO 27001 certificaat:2022 ben jij je ervan verzekerd dat de gegevens van jou én je deelnemers veilig zijn.
  • Het platform is responsive en dus beschikbaar via mobiel en desktop. Gasten kunnen deelnemen op de manier die voor hen het beste uitkomt.
  • Personaliseer het platform zodat deze naadloos aansluit op de branding van jouw organisatie. Dit kan eenvoudig én snel.
  • Enige flexibiliteit is van belang. Breng bijvoorbeeld gemakkelijk last-minute wijzigingen aan in het programma of voeg spontaan polls toe.

Kies het digitale eventplatform dat past bij jouw wensen

Host jouw evenement met behulp van onze software en ontdek de features.

devices

Volledig responsive

Deelnemen mogelijk via desktop en mobiel

1on1

Persoonlijk profiel

Deelnemers kunnen een eigen profiel creëren en netwerken met anderen

table

Online programma

Direct inzage in het programma en doorklikken naar volgende sessies

presentator 1
presentator

company

Jouw huisstijl

Personaliseer het platform afhankelijk van je huisstijl

group

Centraal ontvangst

Een persoonlijke check in en ontvangst in de virtuele lobby

app

Sponsoring

Creëer zichtbaarheid voor sponsoren

order-forward

Parallelle sessies

Host parallel sessies naast elkaar

attachment

Deel onbeperkt

Van beelden en PDF’s tot presentaties en excels

statistics

Rapportage

Ontvang (kwantitatieve) data naderhand

camera-stream
deelnemers-online

comment

Live chats

Chat één op één of in groepsvorm

play

Live video

Inspireer en activeer je deelnemers

question

Live polling

Stimuleer interactie met spontane polls en Q&A’s

keynote

Eigen omgeving

Presentatoren krijgen een eigen omgeving

stage

Behoud de regie

Dankzij sprekersrechten en de broadcast knop – die deelnemers direct doorstuurt naar de volgende sessie

statistics

Behoud flexibiliteit

Creëer last-minute wijzigen in het programma of voeg spontaan polls toe

deelnemer-desk 1
deelnemers-online

participant-list-2

Event Management

Van registratieformulieren en facturatie tot gesegmenteerde mailings en een eigen event site

stream

Event Streaming

Zet met gemak een professionele stream op en koppel deze aan het online eventplatform

video-on-1

Live Streaming

Ook andere streams zijn met gemak te integreren. Van Youtube tot Vimeo

Ruim 75% van onze klanten wil het platform opnieuw inzetten

Het digitale platform van aanmelder.nl kenmerkt zich door een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid voor de organisator, de deelnemers en andere stakeholders. We vragen onze klanten regelmatig naar hun ervaringen. Ruim de meerderheid van onze klanten geeft aan deze software in de toekomst opnieuw in te willen zetten.

Kwalitatieve beelden
Kwalitatieve beelden
Creëer interactie via chat
Creëer interactie via chat
Volledig responsive
Volledig responsive
Sponsoringmogelijkheden
Sponsoringmogelijkheden

AVG-Proof

De veiligheid van de data van jouw organisatie én de data van jouw deelnemers zijn voor ons van groot belang. Daarom voldoet de software van aanmelder.nl aan de meest recente AVG wetgeving. We kunnen daarnaast met trots melden dat wij ISO 27001 gecertificeerd zijn omtrent informatiebeveiliging én ISO 9001 gecertificeerd zijn voor kwaliteitsmanagement.

Zo zijn we voor jou een betrouwbare partner, van voor het evenement tot naderhand. Of je nu een partner zoekt voor deelnemersregistratie of bijvoorbeeld voor een virtueel platform, bij ons kun je er vanuit gaan dat er zorgvuldig met jouw event data en de persoonsgegevens van je deelnemers wordt omgegaan.

Live helpdesk

Een nieuw systeem of tool kan op het eerste gezicht complex en ingewikkeld lijken. Daarom starten onze Event Consultants graag met een persoonlijke intake. Tijdens dit gesprek komen de algemene werking van het platform, en de inrichting volgens jullie corporate identiteit, aan bod. Naderhand kan men al snel van start met de verdere opzet van het evenement.

 

Je kunt onze consultants ook inzetten voor:

  • Training voor de presentatoren.
  • Technische support voor bezoekers op de dag zelf.
  • Een evaluatiegesprek naderhand met adviezen voor volgende evenementen.

Het virtuele event platform is gebruiksvriendelijk en inzet van onze consultants is dan ook geen vereiste. Wel kan het zorgen voor nét dat extra steuntje in de rug – bijvoorbeeld op de dag zelf.

 

“De Event Consultant was altijd beschikbaar om je te helpen. Ook geeft ze advies over de manier waarop je bepaalde zaken het beste kunt aanpakken. Erg te spreken over!”

Recap: Waarom een online of hybride evenement?

Ontwikkelingen binnen de evenementenbranche volgen elkaar in rap tempo op. De geschikte vorm van jouw volgende evenement, hangt af van bijvoorbeeld je doelgroep en doelstellingen. De afgelopen jaren ontdekte meer en meer organisatoren de pluspunten van het hosten van (deels) virtuele events.

Online events

Doorgaans zijn we vaak druk. Door online evenementen te organiseren, maak je je evenement gemakkelijk toegankelijk, zelfs wanneer iemand niet fysiek aanwezig kan zijn. Een uitkomst wanneer je je overal bereik wil vergroten óf te maken hebt met internationale deelnemers.

Hybride evenementen

Bij deze events neemt een deel van de bezoekers fysiek deel terwijl anderen het programma online volgen. Zo worden de pluspunten van een online en fysieke beleving gecombineerd. We hebben eerder al de voordelen voor je op een rij gezet.

Uiteraard zorgen deze ontwikkelingen ook voor nieuwe punten van aandacht. Voor een fysiek evenement is de locatie van groot belang, maar een professionele online omgeving is bij de opzet van virtuele events ook essentieel. Doorgaans zijn er hier andere wensen en behoeften – waardoor een oplossing zoals Microsoft Teams onvoldoende volstaat.

Het online platform van aanmelder.nl heeft diverse features die bij uitstek geschikt zijn voor zakelijke events. Zo is de tool personaliseerbaar, waardoor deze naadloos aansluit op de huisstijl van jouw organisatie. En dankzij de diverse interactievormen, houd je ook de aandacht vast van de kijkers thuis. Geïnteresseerd in onze software oplossingen?

Trends, ontwikkelingen en nieuwtjes

aanmelder.nl

Wat doet een event manager?

Ontdek de veelzijdige rol van een event manager en de essentiële vaardigheden nodig om te slagen in de dynamische wereld van evenementen.

 

Een offerte aanvragen?

Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem dan direct contact op met onze Event Consultants. Zij geven je graag advies over de badges, printers en welke oplossing het beste bij jouw evenement past.

phone-2 +31 (0) 15 200 21 92

mail sales@aanmelder.nl