Deelnemerbeheer

Veilig beheren van je contacten en deelnemers in één softwaresysteem

Deelnemerbeheer

Veilig beheren van je contacten en deelnemers in één softwaresysteem

Deelnemerbeheer is een belangrijk onderdeel voor elk evenement. Niet alleen voor jouw organisatie maar ook voor de deelnemer. Deelnemerbeheer dat goed op orde is, versterkt niet alleen de communicatie en administratie maar ook de check-in tijdens je evenement.

In aanmelder.nl kun je alles rond de registratie, communicatie en administratie van het evenement beheren. Op het moment dat er een aanmelding binnenkomt, gaat de communicatie van start. Met automatische handigheden in de software voorkom je fouten en ben je er van verzekerd dat de deelnemers de service krijgen die zij verdienen en de administratie vlekkeloos verloopt.

Contacten beheren

Beheer alle contacten met handige features zoals het ontdubbelen van adressen in je lijst van contacten, doelgroepen aanmaken en het importeren en exporteren van genodigden. Dit bekijk je allemaal in een overzichtelijk real-time dashboard.

Professionele communicatie

Vanuit aanmelder.nl verstuur je naar alle deelnemers of geselecteerde groepen alle communicatie rondom het evenement. Zoals uitnodigingen, reminders, bevestigingen en natuurlijk de enquête na afloop.

API

Maak gebruik van de API en koppel aanmelder.nl met het CRM systeem van jouw organisatie. De API zorgt ervoor dat de 2 systemen data met elkaar uitwisselen waardoor je contacten maar in één systeem hoeft te beheren.

Ken, zoek en filter jouw deelnemers

Overzicht deelnemers

Altijd een up-to-date overzicht in de status van het evenement.

Download deelnemerslijst

Maak een export van alle gegevens, of juist een specifiek deel.

Zoek- en filterfuncties

Filter en zoek gemakkelijk op deelnemers.

Wachtlijst

Voor wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Contacten kopiëren

Bouw een lange termijn relatie op met de doelgroep.

Doelgroepenbeheer

Creëer verschillende doelgroepen.

Contactenlijst uploaden

Volg ons template en voeg labels toe om doelgroepen te vormen.

Handmatig aanmelden

Creëer verschillende doelgroepen voor verschillende communicatie.

ISO gecertificeerd

Om jouw data en die van je deelnemers goed te beschermen, is aanmelder.nl ISO 27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging en ISO 9001 gecertificeerd voor kwaliteitsmanagement. Dit is onderdeel van onze inspanning om te voldoen aan de eisen gesteld in de AVG.

 

Meer dan 70.000 events tot een succes gemaakt

High Quality - Customer Logos

Support staat voor je klaar

Onze software is zo gebruiksvriendelijk dat je zelf direct aan de slag kunt. Maar we begrijpen ook dat je misschien vragen of advies nodig hebt. Onze support collega’s helpen je graag bij elke vraag die je hebt.

Trends, ontwikkelingen en nieuwtjes

Ervaar het zelf en start vandaag nog met de 14-daagse trial