Event registratie

Met aanmelder.nl zet je in enkele stappen volledige event registratie op. Onze event software stelt jou in staat om een professionele registratie op te zetten voor elk type event. Meld je aan voor de 14-daagse trial en ervaar het zelf!

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Registratie voor elk event


Wij bieden verschillende features die jou helpen om een professionele event registratie op te stellen. Of je nu een groot of klein evenement organiseert met verschillende registratievormen, met aanmelder.nl heb je alles in huis voor het ontvangen van inschrijvingen

Verschillende registratie groepen

Zijn jouw deelnemers te verdelen over verschillende doelgroepen? Je kunt met aanmelder.nl elke groep op een eigen manier benaderen. Van de save to date tot de enquête achteraf. Stuur bijvoorbeeld kortingen of incentives mee aan een groep of vraag om extra informatie bij een andere groep.

Meerkeuze en open vragen in het registratieformulier

Sleep eenvoudig de verschillende vragen in het formulier met Drag & Drop. Kies uit meerkeuze- of open vragen en selectie- of checkbox vragen om het aanmeldformulier te optimaliseren.

Vragen afhankelijk van elkaar maken

Toon of verberg vragen in het registratieformulier die afhankelijk zijn van de gegeven antwoorden. Zo ziet de deelnemer enkel de vragen die voor hem of haar relevant zijn bij de inschrijving. Dit komt de gebruiksvriendelijkheid ten goede en is de data voor jou makkelijker te verwerken.

Stel limieten in

Heb je een maximale capaciteit voor je evenement? Stel dan een limiet in. Als het limiet is bereikt, wordt de registratie automatisch gesloten. Dit kun je ook inzetten bij deelsessies of workshops.

Event registratie sluiten of openen

Wil je de inschrijving openen of sluiten op een specifieke datum? Stel dan een vanaf- of sluit datum in voor wanneer deelnemers zich kunnen registreren.

Aanspreken met jij of u

Spreek deelnemers aan op de door hun gewenste manier. Formeel, informeel of genderneutraal, het is allemaal mogelijk.

Open of besloten event registratie

Is het evenement toegankelijk voor iedereen of alleen op uitnodiging? Stel dan het formulier in op openbaar of gesloten.

Incentives aanbieden

Gebruik een tracking code om onderdelen van het programma beschikbaar te maken voor specifieke deelnemers. Reken bijvoorbeeld een andere prijs of toegang tot gesloten sessies.

Automatisch bevestigingsbericht

Na inschrijving ontvangt een deelnemer automatisch een bevestigingsbericht die je zelf hebt geschreven en ontworpen.

Gegevens wijzigen

Stel per evenement in of deelnemers zelf hun gegevens mogen wijzigen. Dit kan ook per vraag in het aanmeldformulier.

Realtime inzicht in de event registratie

In aanmelder.nl vind je een up-to-date overzicht van de deelnemers en welke keuzes zij hebben gemaakt in de registratie,


Een registratieformulier in 6 stappen


Event registratie hoeft niet veel tijd te kosten. In enkele stappen ben je klaar om deelnemers uit te te nodigen en registraties te ontvangen.

  1. Voordat je begint, bepaal je wie je gaat uitnodigen en welke informatie je nodig hebt van je deelnemers.
  2. Bouw een formulier en voeg de vragen in middels Drag & Drop
  3. Test het formulier voordat je het publiceert. Test elke registratievorm die je hebt opgesteld.
  4. Publiceer het formulier.
  5. Test of de registraties goed worden ontvangen.
  6. Plaats het formulier online op je website of op aanmelder.nl

Je deelnemers kunnen zich nu aanmelden.

Ticketing en betalen


Verkoop je tickets voor je evenement? Ook dat kan met aanmelder.nl. Je kunt verschillende tickets samenstellen, kortingen aanbieden en QR- of barcodes aanbieden.  

Voor de betaling kun je kiezen uit verschillende betaalopties en in de software zit een volledige administratie module ingebouwd zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het debiteurenbeheer. Bekijk onze feature tickets & betaling voor meer informatie.

Registratieformulier embedden

Je kunt er voor kiezen om een event website te bouwen in aanmelder.nl waar het registratieformulier op wordt geplaatst. Een website heb je net zo snel samengesteld als een formulier. Je krijgt van ons een eigen gepersonaliseerde url waar je naar kunt verwijzen in de communicatie.

Maar je kunt het formulier ook embedden op je eigen website. Met embedden plaats je als het ware het formulier op je eigen website middels een code maar worden de gegevens nog steeds in de software geplaatst. De deelnemer blijft bij de inschrijving op jouw website.

Beheer en communicatie

aanmelder.nl biedt nog veel meer dan event registratie. Zo zitten er in onze software functionaliteiten verwerkt voor het versturen van uitnodiging, administratiebeheer en verschillende communicatie opties. Daarnaast leveren we verschillende statistieken voor beter inzicht in je doelgroep en is onze software AVG-proof. Wil je meer weten over de opties? Bekijk dan onze featurepagina.

14-daagse trial

Voor het gebruik van onze event registratie software betaal je een vaste prijs per registratie. De prijs is afhankelijk van het aan features en de bundel die je afneemt. Wil je eerst de software bekijken voordat je een beslissing maakt? Dat kan!

Meld je aan voor de trial en maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van aanmelder.nl.

Met de event registratie van aanmelder.nl is de online registratie voor jouw evenement geregeld. Onze software biedt de tools die jij nodig hebt om deelnemers te registreren, uitnodigingen te versturen, de administratie te beheren en nog veel meer.

Neem contact op voor meer informatie over prijzen en aanmelder.nl

 

 

Lees ook over Gasten registratie formulier

Joakim helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me hier een vraag over event registratie

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief