Event-Managementsoftware

Event-Managementsoftware wordt door event-managementorganisatoren gebruikt voor deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie zoals uitnodiging, herinnering en enquetes.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Event-Managementsoftware voor uw event-management

Event-Managementsoftware wordt door event-management-organisatoren gebruikt voor deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie. Event-Managementsoftware bestaat dan uit een aantal event-managementsoftware onderdelen voor verschillende doelen tijdens een event-management. Zo kan event-managementsoftware vooral deelnemersregistratie uitvoeren, maar event-managementsoftware kan ook breder worden ingezet, zoals event-managementsoftware voor event-managementmarketing, event-managementsoftware voor ticketverkoop of event-managementsoftware die badges print en deelnemers met elkaar in contact brengt.

 

Online event-managementsoftware

Tegenwoordig wordt event-managementsoftware online als softwaredienst geleverd. Hier is aanmelder.nl een voorbeeld van. Online event-managementsoftware is direct te gebruiken door organisatoren die de event-managementsoftware niet hoeven te installeren. Je kan op elke computer de event-managementsoftware in de browser gebruiken, en zo is deze event-managementsoftware ook op je mobiel bereikbaar. Met sofware-as-a-service wordt event-managementsoftware niet alleen makkelijker te gebruiken, maar ook goedkoper, omdat er geen event-managementsoftware-pakket hoeft te worden aangeschaft.

Tools in event-managementsoftware

Event-Managementsoftware kan voor de registratie en communicatie van het event-management verschillende tools of modules bevatten. De meest gebruikte event-managementsoftware toepassing is deelnemersregistratie, uitnodigen en communiceren en ticketverkoop.

Event-Managementregistratie software

Het onderdeel van event-managementsoftware dat voor de deelnemersregistratie wordt gebruikt, is vooral belangrijk in het voortraject van het event-management. Met deelnemersregistratie software worden de gegevens van alle deelnemers verzameld waardoor de organisator een goed overzicht over de deelnemers krijgt.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Evenement organiseren

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!