Event-Management

Event-Management voor evenementen is een tijdrovend werk. Online event-management maakt evenementen organiseren sneller, efficienter en zorgt voor een hogere opkomt.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Event-Management

Event-Management voor evenementen is een tijdrovend werk. Event-Management wordt nog vaak met de hand gedaan, zodat het registreren van elke deelnemer veel tijd in beslag neemt. Online event-management is dan de oplossing. Online event-management automatiseert de event-management in zijn geheel, zodat u geen enkel omkijken meer heeft naar de event-management voor uw evenement.

 

Online event-management

Online event-management houdt in dat uw aanmeldformulier digitaal wordt ingevuld door elke deelnemer. Deelnemers krijgen dan direct een registratie bevestiging en indien nodig een betalingsbevestiging. Bij een betaald congres of workshop is het zeer tijdsbesparend om naast online event-management ook online betalingen te accepteren. Deze diensten zijn bij aanmelder.nl heel simpel gemaakt. Hiernaast betaalt u geen vaste kosten voor event-management bij aanmelder.nl.

Deelnemers registreren, hoe begin ik?

Bij aanmelder.nl kunt u letterlijk in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. U maakt dan een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan deelnemers. Vervolgens gaat de online event-management helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer. Op elk moment kunt u de stand van uw event-management inzien, zodat u weet welke deelnemers zich registreren en hoeveel deelnemers u kunt verwachten.

Voordelen van online event-management

Online event-management bespaart u 20 uur registratie werk per 100 deelnemers. Dit is de tijd die u normaal besteedt aan event-management met de hand of via bijvoorbeeld Excel. Hiernaast krijgt u met online event-management alle registratie informatie handig in lijsten en overzichten die altijd up-to-date zijn. Ook kunt u eenvoudig uitnodigingen, herinneringen en enquetes sturen naar alle deelnemers die zich geregistreerd hebben.

Online event-management en online betalingen

De combinatie van online betalingen, via bijvoorbeeld iDEAL of credit card, en online event-management is heel krachtig voor congressen en workshops. U ziet in een oogopslag welke deelnemers hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. Zo houdt aanmelder.nl uw financiele administratie bij.

Event-Management en communicatie

Als deelnemers zich online registreren via online event-management kunt u uw voordeel doen door ook uw deelnemers direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle deelnemers gestuurd omdat door online event-management bekend wat de e-mailadressen van uw deelnemers zijn. Zo maakt online event-management dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online event-management de manier om uw deelnemers te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde event-management zorgt er voor dat deelnemersgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde deelnemers altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online event-management een voordeel voor zowel de organisator als de deelnemers van een congres of workshop.

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Deelnameregistratie

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!