Congressoftware

Voor zeer eenvoudige deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie bij congressen.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Congressoftware

Congressoftware wordt door congres-organisatoren gebruikt voor deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie. Congressoftware bestaat dan uit een aantal congressoftware onderdelen voor verschillende doelen tijdens een congres. Zo kan congressoftware vooral deelnemersregistratie uitvoeren, maar congressoftware kan ook breder worden ingezet, zoals congressoftware voor congresmarketing, congressoftware voor ticketverkoop of congressoftware die badges print en deelnemers met elkaar in contact brengt.

Congressoftware

Online congressoftware

Tegenwoordig wordt congressoftware online als softwaredienst geleverd. Hier is aanmelder.nl een voorbeeld van. Online congressoftware is direct te gebruiken door organisatoren die de congressoftware niet hoeven te installeren. Je kan op elke computer de congressoftware in de browser gebruiken, en zo is deze congressoftware ook op je mobiel bereikbaar. Met sofware-as-a-service wordt congressoftware niet alleen makkelijker te gebruiken, maar ook goedkoper, omdat er geen congressoftware-pakket hoeft te worden aangeschaft.

Tools in congressoftware

Congressoftware kan voor de registratie en communicatie van het congres verschillende tools of modules bevatten. De meest gebruikte congressoftware toepassing is deelnemersregistratie, uitnodigen en communiceren en ticketverkoop.

Congresregistratie software

Het onderdeel van congressoftware dat voor de deelnemersregistratie wordt gebruikt, is vooral belangrijk in het voortraject van het congres. Met deelnemersregistratie software worden de gegevens van alle deelnemers verzameld waardoor de organisator een goed overzicht over de deelnemers krijgt.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de congresregistratie software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Event Management Software

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief