Bezoekersregistratie

Inzicht, overzicht en controle over de gehele bezoekersregistratie. Informatie waar je als organisator op zit te wachten.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Bezoekersregistratie evenementen

Als event organizer besteed je tijd aan het programma, deelnemersregistratie en event communicatie. Na het uploaden van een deelnemerslijst en het versturen van de uitnodigingen, kunnen deelnemers zich online aanmelden door een aanmeldformulier in te vullen. Als organisator houd jij een up-to-date overzicht op de status van de registraties.

Bezoekersregistratie online

Goede bezoekersregistratie begint bij een goed aanmeldformulier voor deelnemers. Wij hebben verschillende vraagtypen gecodeerd die de basis vormen voor jouw formulier. Op basis van het aanmeldformulier maak je gemakkelijk tickets aan. De ene deelnemer is de andere niet: soms maken deelnemers bijvoorbeeld gebruik van een vroegboekkorting. Ook kunnen specifieke vragen in het registratieformulier bepalend zijn voor de toegangsprijs.

bezoekersregistratie van aanmelder.nl

Bespaar tijd en frustratie

Met online bezoekersregistratie bespaar je zo'n 20 uur aan registratiewerk per 100 bezoekers. Daarnaast ben je op ieder moment op de hoogte van de registraties voor het evenement. Stel eenvoudig een aanmeldformulier samen in de handige online tool. In de preview zie je meteen hoe het bezoekersregistratie-formulier er op de eventwebsite uitziet. Bezoekers krijgen na het aanmelden direct een bevestiging. 

Slimme koppeling met facturen

De wens om op factuur te betalen bij zakelijke evenementen en congressen is eerder regel dan uitzondering. Als organisator krijg je dus onherroepellijk te maken met debiteurenbeheer. Bij aanmelder.nl heb je de optie om betalingen aan facturen te koppelen. Na afloop van het evenement krijg je voor alle inkomsten uit kaartverkoop één verzamelfactuur van aanmelder.nl. Wel zo overzichtelijk!

bezoekersregistratie met on-site check-in

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de bezoekersregistratie software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de bezoekersegistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenementen AVG-proof!

 

Lees ook over Congresregistratie

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief