Uitnodiging

Je uitnodiging is de eerste indruk die uw deelnemers krijgen van het evenement. Het maken van een professionele uitnodiging, herinnering of enquete is gemakkelijk met aanmelder.nl deelnemersregistratie en communicatie.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Uitnodiging

Uw uitnodiging voor uw evenement is de eerste indruk die uw deelnemers krijgen van uw evenement. Uitnodigingen zijn daarom een belangrijke stap richting uw grote opkomst. E-mail uitnodigingen hebben veel voordelen over papieren uitnodigingen, omdat e-mail uitnodigingen geinteresseerden met een klik laten registreren.

Met e-mail uitnodigingen kunt u ook gemakkelijk en snel uw hele doelgroep uitnodigen. Om deze reden heeft aanmelder.nl een gemakkelijke uitnodiging en snelle registratie gecombineerd.

Uitnodiging evenement

Online uitnodiging via e-mail

Belangrijke evenement, workshops en congressen sturen hun uitnodiging tegenwoordig online. Met online uitnodigingen bereikt u met een klik uw hele doelgroep van honderden personen. U kunt uw e-mail uitnodiging combineren met een papieren uitnodiging of uitnodiging via uw website of posters. Maar de gemakkelijkste manier om direct te reageren op uw uitnodiging is als uw uitnodiging een direct registratie of aanmeldlink heeft. Wanneer u met aanmelder.nl uw uitnodiging verstuurt, voegen we standaard onderaan uw uitnodigin een registratielink toe.Uitnodiging in grafisch formaat

 

U wilt uw uitnodiging natuurlijk een professionele uitstraling geven. Daarom ondersteunt aanmelder.nl grafische uitnodigingen en tekst uitnodigingen. In grafische uitnodigingen kunt u een Word of PDF bestand gebruiken als e-mail uitnodiging. aanmelder.nl is de enige evenementen software die Word documenten direct omzet naar professionele uitnodigingen.
U hoeft zo geen apart design voor uw e-mail uitnodiging te maken, maar kunt uw bestaande uitnodigingsontwerp overnemen.

Persoonlijk uitnodiging aanhef

Uw uitnodiging wordt extra effectief als elke uitnodiging voorzien is van een persoonlijke aanhef. Zo wordt de ontvanger van uw uitnodiging direct aangesproken door de uitnodigingstekst. Bijvoorbeeld: Beste Piet Jansen of Geachte Prof. Dr. Pietersen.

Elke uitnodiging maken we op deze manier persoonlijk voor de ontvanger. Onze ervaring is dat de uitnodigingen op deze manier meer effect hebben. En met een effectieve uitnodiging heeft u sneller een volle zaal.

Uitnodiging opvolgen met een herinnering

Hoe informatief uw uitnodiging ook is, en hoe makkelijk het ook is om vanuit uw uitnodiging direct te registreren, sommige ontvangers zullen uw uitnodiging tijdelijk naast zich neerleggen. Daarom is het effectief om zekere tijd na het uitnodigen de nog niet geregistreerde deelnemers een herinnering te sturen. aanmelder.nl maakt dit extra gemakkelijk omdat wij bijhouden welke genodigden nog niet geregistreerd zijn.

Na uitnodiging gerichte communicatie aan deelnemers

Als uw contacten hun uitnodiging hebben ontvangen kunt u vervolgens uw voordeel doen door ook uw deelnemers direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle deelnemers gestuurd omdat door online bezoekersregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw deelnemers zijn. Zo maakt online bezoekersregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online bezoekersregistratie de manier om uw deelnemers te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde bezoekersregistratie zorgt er voor dat deelnemersgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde deelnemers altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online bezoekersregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de deelnemers van een congres of workshop.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Groepsbericht

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!