Ticketverkoop

Ticketverkoop, deelnemersregistratie en online betalingen gaan samen bij het organiseren van events. Als organisator heb jij op ieder moment inzicht.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Ticketverkoop voor je event

Voor het innen van toegangsgelden voor je event ben je op zoek naar een manier tickets te verstrekken en deelnemers veilig te laten betalen. Bij aanmelder.nl hebben we ticketverkoop en online betalingen gekoppeld aan de deelnemersregistratie. Zo heb je op ieder moment inzicht in de financiële stand van zaken van je event

Online ticketverkoop

Bij online ticketverkoop krijgt een deelnemer direct na registratie het ticket toegezonden per mail. Snel en efficiënt. Op de tickets staat een barcode en QR-code vermeld. In de online omgeving van aanmelder.nl kun je verschillende tarieven instellen, zoals een early bird tarief. Deelnemers kunnen betalen via iDEAL, PayPal, creditcard, bankafschrijving en op factuur. Je hebt realtime overzicht op wie heeft betaald en hoe.

 

QR-ticketverkoop via mobiele telefoon

QR- of barcode tickets zijn tijdens de evenementontvangst sneller te scannen dan tickets zonder QR- of barcode. Zo kan de ticketcontrole snel worden uitgevoerd en ontstaan er geen rijen tijdens de ticketcontrole. In de module van aanmelder.nl heeft de ticketverkoop altijd een barcode of QR-code. Deelnemers kunnen hun ticket ook op mobiele telefoon tonen bij de entree.

Debiteurenbeheer

Voor de deelnemers die op factuur betalen is een financiële administratie nodig. Debiteurenbeheer is een standaardmodule op aanmelder.nl. Stuur een herinnering naar deelnemers met een openstaande factuur, of stuur, als het moet, de opdracht door naar een incassobureau. aanmelder.nl is uniek met deze debiteurenadministratie van events. 

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen.Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Online ticketverkoop voor zakelijke evenementen

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!