Prijzen

Met online deelnemersregistratie bespaar je als event organiser gemiddeld 20 minuten per deelnemer. Bij aanmelder.nl betaal je voor het gebruik van het event softwarepakket met alle bijbehorende features een prijs per geregistreerde deelnemer. Hoe meer event deelnemers, des te lager de prijs per deelnemer. Tel uit je winst!

Klik hier voor meer informatie over ons prijsmodel.


Bereken de prijs per aanmelding

Standard

0,00

/ aanmelding*


Het standaard deelnemersregistratie pakket wat je eigenlijk niet meer standaard kan noemen. Persoonlijke website, formulieren, uitnodigingen en statistieken… alles in jouw stijl.

Professional

0,00

/ aanmelding*


Het complete pakket voor de organisator die alles tot in het kleinste detail verzorgd wil hebben. Zelfs de kaartverkoop en een groot deel van de administratie wordt voor je geregeld: praktisch en professioneel.

Academic

0,00

/ aanmelding*


Een zeer verstandige keuze voor de geleerden onder ons. Het totale standaard en professionele pakket, gecomplementeerd met abstract handling en paper reviewing: deelnemersregistratie wordt academisch verantwoord.

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Scan & Badge

De entree van je evenement wil je professioneel aanpakken en bovenal soepel laten verlopen. Daarom ontwikkelden wij Scan & Badge: on-site check-in van deelnemers en badge printing. Krijg grip op de shows/no shows van je evenement.
Voorwaarde: professional pakket

Vraag offerte aan

scan and badge
scan and badgescan and badge
safe culturesafe culture

Leads scannen met prospector

Met de prospector app scannen standhouders de badge van deelnemers voor hun contactgegevens. Deze leads zijn zo gemakkelijk op te volgen na afloop van het evenement.

Vraag offerte aan

safe culture

Event app voor deelnemers

Alle event informatie op één plek: event app eventilo. Houd deelnemers op de hoogte van je event nieuws met push notificaties. De instellingen voor de website neem je gemakkelijk over voor de app. Informeer naar de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

scan and badge
scan and badgescan and badge

Interesseformulier

Vul onderstaand formulier in zodat wij contact kunnen opnemen voor een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte.

Of neem contact met ons op.

sales@aanmelder.nl

pricing person

Extra opties

White label

Wij bieden onze event software ook white label aan, zonder dat het aanmelder.nl logo zichtbaar is voor deelnemers van jouw evenementen. Dit kost € 242 per organisatie, per jaar. Heb je interesse in de white label oplossing? Neem contact met ons op.

Domeinnaam

Wil je een unieke domeinnaam voor jouw evenement? Dan kun je via aanmelder.nl ook een domeinnaam kopen. Een domein kost € 50 per jaar. Heb je al een (leeg) domein en wil je dat koppelen aan je event? Dat kan ook, dat kost eenmalig € 50 en jaarlijks € 25.

* Exclusief transactiekosten.
Getoonde prijzen zijn excl. 21% BTW