Conferentie organiseren

Stroomlijn de registratie van je conferentie met aanmelder.nl. Met aanmelder.nl als registratietool maak je gemakkelijk je berichten, badges, uitnodiging en website.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Conferentie organiseren; alles in eigen huisstijl

Je gaat een conferentie organiseren, en dan? De eerste indruk die je deelnemers van je evenement krijgen is in het aanmeldformulier. Het is belangrijk dat het duidelijk is voor de deelnemers hoe ze zich kunnen aanmelden. In aanmelder.nl maak je je aanmeldformulier compleet in eigen huisstijl. Dit geldt niet alleen voor je aanmelderformulier, maar zo ook bijvoorbeeld de uitnodigingen, website, facturen en berichten.

Berichten versturen

Bij een conferentie organsieren is het belangrijk om in contact te blijven met je deelnemers. Wil je bijvoorbeeld alleen een bericht sturen naar je sprekers? Maak dan een deelnemersgroep aan! Deze groep maak ik je met een druk op de knop op basis van een antwoord dat je deelnemers hebben gegegeven. Op deze manier kun je heel simpel gericht berichten sturen.  

Conferentie organiseren met gepersonaliseerde badges

Ook het printen van persoonlijke, zelfontworpen badges voor deelnemers kun je online regelen met aanmelder.nl door gebruik te maken van Scan & Badge. Deelnemers van je conferentie krijgen in hun bevestigingsbericht een QR-code meegestuurd. Deze code wordt bij aankomst gescand en binnen een paar seconden rolt er een badge uit een van onze printers. Je bepaalt zelf hoe deze badge eruit komt te zien. Wil je meer informatie over Scan & Badge? Vul dan het formulier hiernaast in om in contact te komen met een van onze collega's.

Een prijsplan voor iedere conferentie

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Symposium organiseren

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!