Nieuws

Dianet 50 jaar dialysezorg

16 oktober 2018

2018 is het jaar dat Dianet 50 jaar bestaat. Genoeg reden voor een symposium ter ere van 50 jaar dialysezorg: op weg naar eigen regie en partnerschap. Dit symposium is een terugblik op de 50 jaar dialysezorg van Dianet en vooruitblik op de toekomst van de dialysezorg.

Dianet 50 jaar dialysezorg

Dianet dialysezorg

Dianet is een bedrijf waarbij in de zorgverlening de patiënt centraal staat. De vele professionals bij Dianet behandelen en adviseren nierpatiënten thuis, maar ook op het centrum. Ze werken hierbij mee aan de beste zorgverlening en kijkend naar de behoeften van de nierpatiënten zorgen ze voor ontwikkeling in de behandelvormen.

Scan & Badge

Dianet heeft voor de deelnemersregistratie en onsite check-in voor aanmelder.nl gekozen. Het Scan & Badge systeem zorgde voor een feilloos verloop van het incheckproces, waardoor het symposium op tijd kon beginnen en de presentaties van start konden, waarbij Inge Diepman een centrale rol speelde. Alle deelnemers ontvingen bij aankomst een persoonlijke badge en bij afscheid een cadeautje van de organisatie.

De Locatie

Het symposium van Dianet vond plaats in Driebergen op Landgoed De Horst. Dit is een erg mooi landgoed met erg veel natuur waardoor het een rustgevende sfeer gaf, precies de sfeer die Dianet hiermee wilde vertegenwoordigen. De bijna zomerse dag was erg fijn en de reden waarom de check-in ook buiten plaatsvond. Veel deelnemers wezen bij aankomst ook meteen op het geweldige weer voor dit symposium.
 

 

Nieuwsbrief