Nieuws

Topevenement: RILEM-week TU Delft

11 september 2018

Op 27/28/29 augustus organiseerde TU Delft de RILEM-week. Deze week is in het leven geroepen om (internationale) wetenschappelijke samenwerking op het gebied van constructiematerialen te verbeteren. TU Delft heeft aanmelder.nl ingezet om het aanmeldproces van deelnemers uit meer dan 70 (!) landen in goede banen te leiden.

Scan & Badge

Scan & Badge zorgde, samen met professionele hosts voor een soepel check-in proces, waardoor ieder op tijd kon beginnen met zijn/haar workshop of presentatie. Deelnemers ontvingen bij aankomst een persoonlijke badge.  

Locatie

Dit jaar is er gekozen om de RILEM-week te huisvesten in Lijm & Cultuur te Delft. Een uitstekende fit! De robuuste uitstraling van de industriële locatie raakte de juiste noot bij de deelnemers. Bekende sprekers hielden inspirerende presentaties met betrekking tot de constructie sector in combinatie met de wetenschappelijk vooruitgang.

De goede sfeer en het mooie weer van de afgelopen dagen maakten de RILEM-week tot een succes, waar wij met deelnemersregistratiesoftware ons steentje bij hebben mogen dragen.  

Rilem week TU Delft scan& badge

 

Topevenement: RILEM-week TU Delft

Foto's: Jiayi Chen

Nieuwsbrief