Workshop-uitnodiging

Uw workshop-uitnodiging is de eerste indruk die uw deelnemers krijgen van uw evenement. Professionele e-mail workshop-uitnodigingen zijn dan de oplossing.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Workshop-Uitnodiging

De workshop-uitnodiging voor uw evenement is de eerste indruk die de deelnemers krijgen van het evenement. Workshop-Uitnodigingen zijn daarom een belangrijke stap richting uw grote opkomst. E-mail workshop-uitnodigingen hebben veel voordelen over papieren workshop-uitnodigingen, omdat e-mail workshop-uitnodigingen geinteresseerden met een klik laten registreren.

Met e-mail workshop-uitnodigingen kunt u ook gemakkelijk en snel de doelgroep uitnodigen. Om deze reden heeft aanmelder.nl een gemakkelijke workshop-uitnodiging en snelle registratie gecombineerd.

 

Online workshop-uitnodiging via e-mail

Belangrijke evenement, workshops en congressen sturen hun workshop-uitnodiging tegenwoordig online. Met online workshop-uitnodigingen bereikt u met een klik uw hele doelgroep van honderden personen. U kunt uw e-mail workshop-uitnodiging combineren met een papieren workshop-uitnodiging of workshop-uitnodiging via uw website of posters. Maar de gemakkelijkste manier om direct te reageren op uw workshop-uitnodiging is als uw workshop-uitnodiging een direct registratie of aanmeldlink heeft. Wanneer u met aanmelder.nl uw workshop-uitnodiging verstuurt, voegen we standaard onderaan uw uitnodigin een registratielink toe.

 

Workshop-Uitnodiging in grafisch formaat

U wilt uw workshop-uitnodiging natuurlijk een professionele uitstraling geven. Daarom ondersteunt aanmelder.nl grafische workshop-uitnodigingen en tekst workshop-uitnodigingen. In grafische workshop-uitnodigingen kunt u een Word of PDF bestand gebruiken als e-mail workshop-uitnodiging. aanmelder.nl is de enige evenementen software die Word documenten direct omzet naar professionele workshop-uitnodigingen.
U hoeft zo geen apart design voor uw e-mail workshop-uitnodiging te maken, maar kunt uw bestaande workshop-uitnodigingsontwerp overnemen.

Persoonlijk workshop-uitnodiging aanhef

Uw workshop-uitnodiging wordt extra effectief als elke workshop-uitnodiging voorzien is van een persoonlijke aanhef. Zo wordt de ontvanger van uw workshop-uitnodiging direct aangesproken door de workshop-uitnodigingstekst. Bijvoorbeeld: Beste Piet Jansen of Geachte Prof. Dr. Pietersen.

Elke workshop-uitnodiging maken we op deze manier persoonlijk voor de ontvanger. Onze ervaring is dat de workshop-uitnodigingen op deze manier meer effect hebben. En met een effectieve workshop-uitnodiging heeft u sneller een volle zaal.

Workshop-Uitnodiging opvolgen met een herinnering

Hoe informatief uw workshop-uitnodiging ook is, en hoe makkelijk het ook is om vanuit uw workshop-uitnodiging direct te registreren, sommige ontvangers zullen uw workshop-uitnodiging tijdelijk naast zich neerleggen. Daarom is het effectief om zekere tijd na het uitnodigen de nog niet geregistreerde deelnemers een herinnering te sturen. aanmelder.nl maakt dit extra gemakkelijk omdat wij bijhouden welke genodigden nog niet geregistreerd zijn.

Na workshop-uitnodiging gerichte communicatie aan deelnemers

Als uw contacten hun workshop-uitnodiging hebben ontvangen kunt u vervolgens uw voordeel doen door ook uw deelnemers direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle deelnemers gestuurd omdat door online bezoekersregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw deelnemers zijn. Zo maakt online bezoekersregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online bezoekersregistratie de manier om uw deelnemers te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde bezoekersregistratie zorgt er voor dat deelnemersgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde deelnemers altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online bezoekersregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de deelnemers van een congres of workshop.

Een prijsplan voor iedere workshop

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Congres-Uitnodiging

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!