Vooraankondiging

Een vooraankondiging gebruik je om deelnemers te laten weten wanneer het evenement is gepland. Een professionele vooraankondiging leidt tot een hogere opkomst.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Vooraankondiging

De vooraankondiging voor een evenement is de eerste indruk die deelnemers krijgen. Vooraankondigingen zijn daarom een belangrijke stap richting de hoge opkomst. Het digitaal versturen van een vooraankondiging heeft als voordeel dat deelnemers zich met één klik kunnen registreren. Zo houd jij als organisator het overzicht.

Vooraankondiging

Vooraankondiging in grafisch formaat

Je wilt de vooraankondiging natuurlijk een professionele uitstraling geven. In grafische vooraankondigingen kun je een Word of pdf-bestand gebruiken. aanmelder.nl is de enige event software die Word documenten direct omzet naar professionele vooraankondigingen. Zo hoef je geen apart design te maken, maar kun je de bestaande huisstijl overnemen.

Met een persoonlijke aanhef

De vooraankondiging is extra effectief als deze is voorzien is van een persoonlijke aanhef. Zo wordt de ontvanger direct aangesproken. Bijvoorbeeld: Beste Piet Jansen of Geachte Prof. Dr. Pietersen. Iedere vooraankondiging maken we op deze manier persoonlijk voor de ontvanger. Onze ervaring is dat de vooraankondigingen op deze manier meer effect hebben. En met een effectieve vooraankondiging heb je sneller een volle zaal.

Herinneringen sturen

Hoe informatief de vooraankondiging ook is, en hoe makkelijk het is om direct te registreren, sommige ontvangers zullen zich vergeten aan te melden. Daarom is het effectief om zekere tijd na het uitnodigen de nog niet geregistreerde deelnemers een herinnering te sturen. aanmelder.nl maakt dit extra gemakkelijk omdat je als organisator overzicht hebt op wie zich al heeft aangemeld. Een herinnering sturen is een fluitje van een cent!

14-daagse trial

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise.

Meld je aan voor de trial en maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van aanmelder.nl.

Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Evenements-Uitnodiging

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

Nieuwsbrief