Ticket-verkoop

Ticket-verkoop voor evenementen kun je nu koppelen aan de deelnemersregistratie van je event. Zou houd je beter overzicht en verhoog je de opkomst.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Ticket-verkoop voor je event

Voor het innen van toegangsgelden voor je event ben je op zoek naar een manier tickets te verstrekken en deelnemers veilig te laten betalen. Bij aanmelder.nl hebben we ticket-verkoop en online betalingen gekoppeld aan de deelnemersregistratie. Zo heb je op ieder moment inzicht in de financiële stand van zaken rondom je event

Online ticket-verkoop

Bij online ticketverkoop krijgt een deelnemer direct na registratie het ticket toegezonden per mail. Snel en efficiënt. Op de tickets staat een QR- en barcode vermeld. In de online omgeving van aanmelder.nl kun je verschillende tarieven instellen, zoals een early bird tarief. Deelnemers betalen via iDEAL, PayPal, creditcard, bankafschrijving en op factuur. Je hebt realtime overzicht op wie heeft betaald en hoe.

QR-ticketverkoop via mobiele telefoon

QR- of barcode tickets zijn tijdens de evenementontvangst sneller te scannen dan tickets zonder QR- of barcode. Zo kan de ticketcontrole snel worden uitgevoerd en ontstaan er geen rijen bij de ticketcontrole. Een aanmelder.nl ticket bevat altijd een barcode of QR-code. Deelnemers kunnen hun ticket daarom ook op mobiele telefoon tonen bij de entree.

Ook online debiteurenbeheer

Voor de deelnemers die op factuur betalen is een financiële administratie nodig. Debiteurenbeheer is een standaardmodule op aanmelder.nl. Stuur laatbetalers een herinnering, of stuur, als het moet, de opdracht door naar een incassobureau. aanmelder.nl is uniek met deze debiteurenadministratie van events. 

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Event-Management

Freek helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!