Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Bij een betaald evenement betaalt de deelnemer een prijs voor de registratie die je als organisator zelf in kunt stellen in het aanmeldformulier en in de betalingsinstellingen.

Als een deelnemer de status aangemeld, betaling gestart of betaling verlopen heeft kun je daar op de volgende manier meer informatie over vinden:

  1. Ga in je Dashboard naar Aanmeldingen

  2. Zoek op naam van de deelnemer 

  3. Klik op de naam van de deelnemer

  4. Je bent nu in het overzicht van de betalingen van de deelnemer. Klik  op het pijltje die naar rechts wijst. 

In het overzicht zie je het bedrag staan wat de deelnemer moet betalen, de gekozen betaalmethode, de datum waarop de betaling is gestart en wat de status is van de betaling. Een kruisje door het bedrag geeft aan dat het bedrag nog niet betaald is. Onder betaling zie je gedetailleerde informatie over de status van de betaling. 

In het overzicht staat onder # het factuurnummer en de 2 opties die erbij horen:

1. Klik op het euroteken om de factuur te bekijken

of 

2. Klik op het  pennetje om de factuur te beheren, te crediteren en te wijzigen

  • Tip

aanmelder.nl stuurt, bij de betaalmethode bankoverschrijving - naar aanmelder bank, automatisch betaalherinneringen, je kun deze ook zelf instellen. Lees hier meer informatie over betaalherinneringen.

Op zoek naar een aanmelder.nl feature?Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Hulp nodig?

aanmelder.nl heeft ontzettend veel features om evenementen slim te organiseren. Daarom hebben we een handboek gemaakt. Ideaal als je bezig bent om de eerste evenementen met aanmelder.nl te organiseren.