Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Het registratieformulier is volledig aan te passen door verschillende typen vragen aan het formulier toe te voegen. Een vraag aan het formulier toevoegen gaat als volgt:

 1. Open het formulier door in het dashboard op Aanmeldformulier te klikken.
   
 2. Kies een vraagtype uit de lijst aan de rechterkant van de pagina en ga hier met de muis op staan.
   
 3. Klik en sleep - terwijl je de muisknop ingedrukt houdt - naar de plaats in het formulier waar de vraag moet komen. Terwijl je sleept verschijnen er grijze lijnen tussen de bestaande vragen; dit zijn plaatsen waar je de vraag neer kunt zetten. Als je met de vraag boven een lijn gaat staan kleurt deze blauw; laat op dat moment de muisknop los om de vraag daar te plaatsen.

  Vraag aan het formulier toevoegen
   
 • Tip

Als de browser het slepen van vragen niet ondersteunt, kun je ook een vraag plaatsen door op de vraag te klikken en vervolgens op één van de lijnen die dan verschijnen. De vraag wordt dan daar ingevoegd.

 • Tip

Standaard staan de AanwezigNaamAdres en E-mail vraag al in het formulier. Dit zijn verplichte vragen, op de Adres vraag na. Deze vragen zijn niet uit het formulier te verwijderen.

Op zoek naar een aanmelder.nl feature?Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Hulp nodig?

aanmelder.nl heeft ontzettend veel features om evenementen slim te organiseren. Daarom hebben we een handboek gemaakt. Ideaal als je bezig bent om de eerste evenementen met aanmelder.nl te organiseren.

Nieuwsbrief