Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Om de data die via het aanmeldformulier wordt verzameld weer te geven, ga je vanuit het Dashboard naar Statistieken per vraag. Deze pagina visualiseert de antwoorden die deelnemers tijdens de registratie gegeven hebben.

Statistieken per vraag

Het is mogelijk om deze op het scherm te raadplegen, maar je kunt ze ook downloaden. Druk hiervoor op de knop Download statistieken. Je krijgt een Excel-bestand dat je kan gebruiken bij bijvoorbeeld een evaluatie van het evenement. 

Statistieken per vraag

Statistieken per vraagJe kan deze statistieken ook eenvoudig delen met je collega of klant. Hoe je dit doet, lees je in dit artikel.

Statistieken per vraagWil je de open vragen van deelnemers zien? Ga dan naar aanmeldingen en download de  lijst van aangemelde personen. Voordat je dit doet, zorg dat je bij vragen ook 'export custom vraag gegevens' aan hebt staan.

Statistieken per vraag

Op zoek naar een aanmelder.nl feature?Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Hulp nodig?

aanmelder.nl heeft ontzettend veel features om evenementen slim te organiseren. Daarom hebben we een handboek gemaakt. Ideaal als je bezig bent om de eerste evenementen met aanmelder.nl te organiseren.

Nieuwsbrief