1. Kennisbank
  2. Aanmeldingen
  3. Gedetailleerde statistieken

Statistieken per vraag

Voor een snel overzicht van de data die via het aanmeldformulier wordt verzameld, ga je vanuit het Dashboard naar Statistieken per vraag. Deze pagina toont de statistieken van de vragen uit je aanmeldformulier.

Het is mogelijk om deze op het scherm te raadplegen, maar je kunt de gegevens ook downloaden. Klik hiervoor op de knop Download statistieken. Je krijgt een Excel-bestand dat je kunt gebruiken bij bijvoorbeeld een evaluatie van het evenement.

​Je kunt deze statistieken ook eenvoudig delen met je collega of klant. Hoe je dit doet, lees je in dit artikel.

​Tip

Wil je de open vragen van deelnemers zien? Ga dan naar Dashboard> Beheer aanmeldingen > Aanmeldingen en download de lijst van aangemelde personen. Voordat je dit doet, zorg dat je bij vragen ook 'export custom vraag gegevens' aan hebt staan.