Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Iedere deelnemer in de deelnemerlijst heeft een status, in dit artikel staat uitgelegd wat een status precies betekent. De deelnemerslijst vind je als je via het Dashboard naar Aanmeldingen gaat.

Aangemeld
Deze deelnemer heeft zich aangemeld en heeft het bevestigingsbericht ontvangen. Eventuele betalingen zijn ontvangen en verwerkt (alleen als de betaling via aanmelder.nl gaat). 
 
Betaling gestart
Deze deelnemer heeft het aanmeldformulier doorlopen en heeft op de knop aanmelden en betalen geklikt. Vervolgens heeft de deelnemer de betaling niet voltooid. Dit kan diverse redenen hebben, hij kan gestoord zijn in het proces, het kan zijn dat hij geen random reader / identifier / ... bij zich heeft, soms wil de deelnemer later de betaling in orde maken, etcetera.
Deze status verandert automatisch in Aangemeld als de betaling binnenkomt, en in  Betaling verlopen als de betaling niet binnen de betalingstermijn binnenkomt.
 
Afgemeld
De deelnemer heeft met ik meld me af gereageerd op de uitnodiging. Of de deelnemer heeft zijn aanmelding aangepast naar afgemeld. Een organisator kan ook een deelnemer afmelden.
 
Aanmeldpagina bezocht
In dit geval heeft de deelnemer vanuit de uitnodiging het aanmeldformulier geopend, maar zijn verdere registratie niet afgerond. 
 
Betaling verlopen
Wanneer de betaling van de deelnemer niet binnen de betalingstermijn binnenkomt verloopt de betaling en krijgt de deelnemer de status Betaling verlopen
De termijn verschilt per betalingsmethode en is voor online betalingen ongeveer 2 uur en voor bankoverschrijvngen 2 weken. Als de betaling na deze termijn alsnog binnenkomt, wordt zijn aanmelding alsnog afgerond, mits de registratie nog open staat. 
  • Tip

Door de filters te gebruiken, filter je deze deelnemers er eenvoudig uit. Met de zoekbalk kun je deelnemers met allerlei verschillende statussen zoeken op naam, e-mailadres of een gedeelte hiervan en/of op factuurnummer.

Status
  • Tip

Deze informatie is ook terug te vinden in de export, onder kolom Aanmeldstatus. Hiervoor vink je ook de opties exporteer ook afmeldingen en exporteer ook overige personen aan. 

Status

Op zoek naar een aanmelder.nl feature?Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Hulp nodig?

aanmelder.nl heeft ontzettend veel features om evenementen slim te organiseren. Daarom hebben we een handboek gemaakt. Ideaal als je bezig bent om de eerste evenementen met aanmelder.nl te organiseren.

Nieuwsbrief