Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Als je vanuit het Dashboard op Berichten klikt, kom je in het berichtencentrum. In dit artikel leggen we uit wanneer je wat voor soort bericht verstuurd. Er is bijvoorbeeld een belangrijk verschil tussen een uitnodiging en een mededeling; op een uitnodiging wil je als organisator graag antwoord, een mededeling is doorgaans informatief.

Uitnodiging

Klik op maak uitnodiging om deze aan te maken. In een uitnodiging staan standaard twee knoppen: een aanmeldknop en een afmeldknop. Een uitnodiging wordt verzonden aan alle niet aan- of afgemelde contactpersonen in de contactenlijst. De uitnodiging kan alleen verzonden worden als je eventwebsite en registratie open staan. Onder Verzonden berichten krijg je feedback op de verstuurde uitnodiging. Door op de verschillende gele links te klikken krijg je gedetailleerdere feedback. Een uitnodiging kan verstuurd worden aan alle contacten in de contactenlijst of aan alleen contacten met bepaalde labels.

Mededeling

Klik op stel mededeling op om deze aan te maken. In een mededeling staat geen aan- of afmeldknop, mocht je dit toch willen, dan kun je deze toevoegen of besluiten om een uitnodiging te sturen. Een mededeling kan verzonden worden aan personen in het adresboek, alle aangemelde personen, alle afgemelde personen en/of alle ingecheckte personen.

Enquête uitnodiging

Klik op enquête uitnodiging om deze aan te maken. Je maakt hier de uitnodiging voor het invullen van de enquête, voor het maken van de enquête zelf ga je naar Enquête in het Dashboard. Kies de enquête die je wil versturen en pas het bericht aan. 

Herinnering

Nadat je een uitnodiging hebt verzonden kun je bij Verzonden berichten een herinnering van de uitnodiging sturen. Het systeem kijkt naar wie de uitnodiging is verzonden en filtert daar de contacten uit die zich al hebben aan- of afgemeld. Je kunt alleen een herinnering op een uitnodiging sturen en niet op een bericht.

Binnen aanmelder.nl kun je ook een sms bericht versturen naar deelnemers, lees hier meer informatie over het versturen van een sms bericht.

  • Tip

Klik na het versturen van een uitnodiging of mededeling op de gele linkjes onder Verzonden berichten om te kijken of alle e-mails zijn verstuurd.

  • SuperTip

Stuur altijd eerst een testmail, voordat je een bericht naar de aangemelde personen stuurt.

  • Tip

Ben je van plan om een eerste bericht naar een hele grote groep contacten te sturen? Je mag altijd even contact met ons opnemen om door te lopen of alles goed staat voordat je op dé knop drukt.

Op zoek naar een aanmelder.nl feature?Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Hulp nodig?

aanmelder.nl heeft ontzettend veel features om evenementen slim te organiseren. Daarom hebben we een handboek gemaakt. Ideaal als je bezig bent om de eerste evenementen met aanmelder.nl te organiseren.

Nieuwsbrief