Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

 

Je kunt als organisator in aanmelder.nl een test betaling maken zodat je het hele proces van de deelnemer kunt doorlopen. Hieronder zijn de  zeven stappen die je hierin kunt doorlopen, zodat je het proces ervaart wat de deelnemer doorloopt als hij deelneemt aan een betaald evenement.

 

  1. Zorg dat je evenement nog niet gepubliceerd is. Ga in je dashboard naar betalingen en stel een betaalsysteem in.

 

Test betaling maken

 

  1. Stel ook een (proef) prijs voor je ticket in op deze pagina

 

Test betaling maken

 

  1. Ga naar je aanmeldformulier toe en druk op preview website of preview formulier en vul dan ook het formulier in. Klik op aanmelden en betalen.

Test betaling maken

  1. Je dient nu de gegevens voor je factuuradres op te geven. Klik dan op Test Betaling. 

 

Test betaling maken

 

  1. Je krijgt de volgende melding. Klik op 'Ga door'

 

Test betaling maken

 

  1. Je krijgt een bevestigingsbericht, ook via het opgegeven e-mail. Hier zie je de test factuur. Je ziet duidelijk dat dit een nagemaakte factuur is en geen officiële. 

 

Test betaling maken


 

Test betaling maken


 

  1. Je kunt deze test aanmeldingen ook zien op je dashboard bij aanmeldingen, dit is wat je straks ook te zien krijgt als je betaalde aanmeldingen hebt.

 

Test betaling maken

 

 

  • Tip

Als je het evenement wilt publiceren, vraagt het systeem je altijd eerst nog of je de test aanmeldingen wilt verwijderen of niet. Let op, zodra je het evenement het gepubliceerd, zijn test betalingen dus niet meer mogelijk. Je kunt nog wel de financiële add on weghalen zodra je nog geen registraties hebt. 

  • Tip

Je kunt als je toch geen betaald evenement wilt in je ongepubliceerde fase de instellingen nog terugzetten naar  'Dit evenement heeft geen inschrijfgeld'. 

 

Meer over een betaalsysteem kiezen vind je hier en over betalingsmethoden voor je klanten vind je hier terug. 

 

Op zoek naar een aanmelder.nl feature?Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Hulp nodig?

aanmelder.nl heeft ontzettend veel features om evenementen slim te organiseren. Daarom hebben we een handboek gemaakt. Ideaal als je bezig bent om de eerste evenementen met aanmelder.nl te organiseren.

Nieuwsbrief