Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Het webadres van een evenement bestaat standaard uit twee delen: het eerste deel is 'www.aanmelder.nl'. Het tweede deel is een cijfercode. De cijfercode is het nummer van je evenement. Bijvoorbeeld: www.aanmelder.nl/111891.
Het aanpassen van dit adres gaat als volgt:

 1. Open de Algemene instellingen in het dashboard.
   
 2. Ga naar het onderwerp Evenementwebadres.
   
 3. Achter Website zie je 'www.aanmelder.nl' staan. Dit kun je niet aanpassen tenzij je een domeinnaam aanschaft.
   
 4. In het veld achter Adres staat een code. Deze code kun je weghalen en je tekst invoeren. Bijvoorbeeld de naam van je evenement: 'my_event' wordt dan 'https://www.aanmelder.nl/my_event'
  Webadres instellen

 

 

 • Tip

Gebruik alleen (kleine) letters en nummers in minimaal drie karakters, spaties zijn niet mogelijk. Bij Preview zie je hoe het webadres eruit komt te zien.

 • Tip

Heb je een eigen website, maar wil je alleen het inschrijfformulier of een andere pagina op je eigen website weergeven, klik dan op de blauwe link Embedding informatie.

Het is ook mogelijk om een domeinnaam aan te schaffen voor je aanmelder.nl-website. Als je al een domeinnaam hebt, is het ook mogelijk om deze te gebruiken voor je evenementwebsite. Klik hiervoor op de blauwe link Domein informatie.

Meer informatie over embedden en domeinnamen vind je hier.

Op zoek naar een aanmelder.nl feature?Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Hulp nodig?

aanmelder.nl heeft ontzettend veel features om evenementen slim te organiseren. Daarom hebben we een handboek gemaakt. Ideaal als je bezig bent om de eerste evenementen met aanmelder.nl te organiseren.