Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Een interne link of 'anker link', is een link die naar een stuk tekst op dezelfde pagina verwijst. Je springt als het ware van het ene deel van de pagina naar een ander deel van de pagina. Vooral als je een lange pagina hebt, zijn dit soort links handig.

Bij de opmaak van de desbetreffende website pagina kun je de interne link toevoegen. Hieronder zie je de balk waar je het vlaggetje kan vinden voor de interne link.

Interne link toevoegen

1. Eerst geef je de plaats aan waar de interne link heen moet verwijzen. Plaats het vlaggetje in de pagina. Door de tekst te selecteren kun je het vlaggetje toevoegen aan de tekst. Geef de interne link een naam zodat je die terug kunt vinden. De naam van de interne link is niet zichtbaar op de eventwebsite.

Interne link toevoegen

2. Ga nu naar de oorspronkelijke tekst die je een interne link wilt meegeven. Voeg de nieuwe interne link toe door op onderstaand icoon te klikken. 

Interne link toevoegen

3. Kies vervolgens bij 'Linktype' voor ‘Interne link in pagina’ en bij 'Op naam interne link' voor jouw aangemaakte interne link. In onderstaand voorbeeld is dit ‘Auteur’.

Interne link toevoegen

4. Om dit door te zetten, klik je op OK. Nu heb je een interne link op de website pagina toegevoegd.
 

Op zoek naar een aanmelder.nl feature?Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Hulp nodig?

aanmelder.nl heeft ontzettend veel features om evenementen slim te organiseren. Daarom hebben we een handboek gemaakt. Ideaal als je bezig bent om de eerste evenementen met aanmelder.nl te organiseren.