Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Met de prospector app scannen standhouders de badge van deelnemers voor hun contactgegevens. Voor standhouders is het van groot belang dat zij de contacten op je evenement kunnen opvolgen. Hier halen zij de meerwaarde uit. Standhouders kunnen door prospector de leads gemakkelijk opvolgen na afloop van het evenement. Van prospects naar klanten!

App op smartphone

Standhouders kunnen gratis de prospector app downloaden in de appstores (iOS en Android). Hier voeren zij het evenementnummer in en ze kunnen direct beginnen met scannen. Bij iedere scan is er de mogelijkheid om opmerkingen te typen. Deze aantekeningen komen van pas bij het opvolgen van de contacten. Na afloop van het evenement kunnen zij de gescande contactgegevens inzien en downloaden.

In combinatie met Scan & Badge

Prospector is onderdeel van het door aanmelder.nl ontwikkelde Scan & Badge. Bij de entree van je evenement worden deelnemers ingecheckt en on-site wordt hun gepersonaliseerde badge geprint. Op deze badge staat de QR-code die de standhouders vervolgens scannen.

Met toestemming van deelnemers

Bij aanmelder.nl staat dataprivacy van deelnemers van een evenement voorop. Daarom is het van belang dat je als organisator toestemming vraagt aan de deelnemers om hun contactinformatie te delen met standhouders die hun badge scannen. Wij adviseren om deze vraag op te nemen in het aanmeldformulier van het evenement.

Wil je meer weten over prospector?

Meer informatie over prospector vind je hier.
Heb je andere vragen? Neem dan even contact met ons op op info@aanmelder.nl of bel +31 (0)15 2400119

 

Op zoek naar een aanmelder.nl feature?Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Hulp nodig?

aanmelder.nl heeft ontzettend veel features om evenementen slim te organiseren. Daarom hebben we een handboek gemaakt. Ideaal als je bezig bent om de eerste evenementen met aanmelder.nl te organiseren.

Nieuwsbrief