Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Deelnemers kunnen door middel van een kortingscode een korting krijgen op het te betalen bedrag. Dit gaat door een nieuw betalingsscenario aan te maken met de aangepaste prijs. Deze optie is dan alleen beschikbaar als de deelnemers de juiste kortingscode invoeren. Een kortingscode instellen gaat als volgt:

 1. Open de betalingsopties door op Betalingen te klikken vanuit het Dashboard.
   
 2. In het onderdeel Toegangsbewijzen kies je onderaan voor Voeg een toegangsbewijs toe.
   
 3. Klik - onder Opties van het nieuw verschenen betalingsscenario - het vinkje Alleen beschikbaar met een kortingscode aan. 


  Een kortingscode maken
 4. Er verschijnt een vetgedrukte code in beeld. Deze code communiceer je naar de mensen die in aanmerking komen voor de korting. De code is meerdere malen te gebruiken.
 5. Pas de prijs van het onderdeel aan naar de kortingsprijs. Dit is dus de prijs die de deelnemer uiteindelijk zal betalen.

 

Er is nu onderaan het aanmeldformulier een veld verschenen waar deelnemers de kortingscode kunnen invullen. Als ze dit doen, zal het scenario dat bij die code hoort worden toegepast.

 • Tip

Wil je een code inzetten die maar één keer te gebruiken is? Klik dan op download meer codes. Je krijgt dan een lijst met codes die maar één keer te gebruiken zijn.

 • Tip

Sla de codes op in een Excel document, zodat je zo goed bij kunt houden aan wie je de codes hebt gegeven. 

Op zoek naar een aanmelder.nl feature?Op zoek naar een aanmelder.nl feature?

Hulp nodig?

aanmelder.nl heeft ontzettend veel features om evenementen slim te organiseren. Daarom hebben we een handboek gemaakt. Ideaal als je bezig bent om de eerste evenementen met aanmelder.nl te organiseren.