Save-the-date

Met een save-the-date voor je evenement maak je een goede eerste indruk. Laat de aanmeldingen maar binnenstromen!

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Save-the-date event

Zet het alvast in je agenda; het evenement komt eraan! Een save-the-date sturen is een belangrijke stap in de richting van een hoge opkomst. Een groot voordeel van het digitaal versturen van de aankondiging is dat de bezoekers zich meteen kunnen registreren.

Uitnodigen via e-mail

Met een online uitnodiging bereik je met één klik de hele doelgroep. Wij maken het jou en de bezoeker gemakkelijk; we voegen standaard onderaan de uitnodiging een registratielink toe.

Persoonlijk, in eigen huisstijl

Een event safe-the-date is extra effectief als je de ontvanger persoonlijk aanspreekt. aanmelder.nl biedt vele mogelijkheden om de save-the-date voor het event te personaliseren. Ontdek de mogelijkheden van vormgeving.

save the date evenement

Online deelnemersregistratie

Met de link in de uitnodiging registreren de deelnemers zich voor het evenement. Zo heb jij als organisator een up-to-date overzicht over het aantal aanmeldingen. Lees hier meer over deelnemersregistratie.

Een professionele entree met Scan & Badge

Deelnemers inchecken én direct gepersonaliseerde badges printen? Het aanmelder.nl team ontwikkelde deze unieke service om de ontvangst van evenementen professioneel te laten verlopen. Bekijk de filmpje en lees hier meer over Scan & Badge.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Invitatie

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur een bericht:

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!