Registratieformulier online

Maak online een registratieformulier voor congressen en zakelijke events. Makkelijk en snel voeg je vragen toe, stuur je een uitnodiging en ontwerp een website in je eigen huisstijl.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Jouw registratieformulier online

Bij het organiseren van een zakelijk evenement of congres is een duidelijk online registratieformulier de sleutel tot succes. Door het formulier goed in elkaar te zetten lopen je deelnemers met gemak door je registratieformulier heen en bouw je voor elk evenement een passend formulier. 

Registratieformulier online

Makkelijk vragen in jouw registratieformulier

Het bouwen van een effectief registratieformulier doe je in aanmelder.nl simpelweg door de vragen in het registratieformulier te slepen. Zo bouw je in 10 minuten een overzichtelijk formulier. De vraagsoorten hebben wij al voor je gemaakt. Van multiple choice tot een betaaloptie, je kunt alles in je formulier zetten. Wil je het voor je deelnemers zo makkelijk mogelijk maken om zich in te schrijven? Prefill dan de informatie die je al van je deelnemers hebt in het registartieformulier. 

Bekijk onze video!

Bekijk direct onze video over het maken van een online registratieformulier.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Badge sticker printing

Joakim helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stel me hier een vraag

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

Nieuwsbrief