Registratieformulier online

Maak online een registratieformulier voor congressen en zakelijke events. Makkelijk en snel voeg je vragen toe, stuur je een uitnodiging en ontwerp een website in je eigen huisstijl.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Jouw registratieformulier online

Bij het organiseren van een zakelijk evenement of congres is een duidelijk online registratieformulier de sleutel tot succes. Door het formulier goed in elkaar te zetten lopen je deelnemers met gemak door je registratieformulier heen en bouw je voor elk evenement een passend formulier. 

Registratieformulier online

Makkelijk vragen in jouw registratieformulier

Het bouwen van een effectief registratieformulier doe je in aanmelder.nl simpelweg door de vragen in het registratieformulier te slepen. Zo bouw je in 10 minuten een overzichtelijk formulier. De vraagsoorten hebben wij al voor je gemaakt. Van multiple choice tot een betaaloptie, je kunt alles in je formulier zetten. Wil je het voor je deelnemers zo makkelijk mogelijk maken om zich in te schrijven? Prefill dan de informatie die je al van je deelnemers hebt in het registartieformulier. 

Bekijk onze video!

Bekijk direct onze video over het maken van een online registratieformulier.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise.

De registratie software van aanmelder.nl helpt jou bij de organisatie van een evenement. Wij streven er naar om onze software zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Zo heb je geen hulp of instructie nodig en kun je zelf snel aan de slag.

Benieuwd naar aanmelder.nl? Start de trial en maak vrijblijvend gebruik van alle mogelijkheden binnen de software.

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Badge sticker printing

Joakim helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stel me hier een vraag

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

Nieuwsbrief