Registratie conferentie formulier bouwen

Bouw een professioneel conferentieformulier, maak je registratie makkelijk voor deelnemers. En gelukkig is het bouwen van een effectief conferentieformulier zo gebeurd.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Conferentie formulier bouwen

Bij het organiseren van een conferentie is goede deelnemersregistratie de sleutel tot succes. Het belangrijkste onderdeel van registratie is het conferentie registratieformulier. En dat kan je nu gemakkelijk online bouwen.

Registratie conferentie formulier

Je hoeft namelijk geen technische handelingen te verrichten. Het bouwen van een effectief conferentieformulier doe je in aanmelder.nl simpelweg door vraagtypen in het conferentieformulier te slepen. Zo bouw je in 10 minuten een overzichtelijk conferentie formulier. En je kan het direct gratis proberen door op <start nu> te klikken.

Slim conferentie formulier met afhankelijke vragen

Veel conferentie registraties vereisen dat er detailvragen gesteld worden aan deelnemers. Zo vraagt een conferentieformulier vaak naar dieetvoorkeuren, of kunnen deelnemers ook socials/uitjes kiezen in hun conferentieregistratie. Door deze keuzes in te bouwen in je conferentieformulier verzamel je direct alle registratie-informatie van conferentiedeelnemers.

Om te lange conferentieformulieren te voorkomen maakt aanmelder.nl het mogelijk in de conferentieregistratie vragen alleen te tonen als deze relevant zijn voor de deelnemer. Je kunt je conferentievragen dus afhankelijk maken van eerder gekozen antwoorden. Daarnaast bouw je je conferentie formulier met meer dan 15 vraagtypen. Dus je kan makkelijk in je conferentie formulier email-vragen, open-vragen, multiple-choice-vragen etc. toevoegen.

Conferentie registratie is meer dan formulier alleen

aanmelder.nl conferentieregistratie biedt meer dan alleen een conferentie formulier. Elke deelnemer krijgt na conferentieregistratie automatisch een bevestigingsbericht. Voor de registratie kan je een professionele conferentie-uitnodiging bouwen. En na registratie kan je een enquete rondsturen naar alle deelnemers om het conferentie te evalueren.

Conferentie registratie met toegangsgeld en tickets

Tijdens het bouwen van je cogres formulier kan je makkelijk toegangsgeld toevoegen. Zo kunnen deelnemers na conferentieregistratie ook direct betalen via iDEAL, bank of creditcard.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de conferentie registratie software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Aanmeldformulier bouwen

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!