Online ticketverkoop voor zakelijke evenementen

Professionele ticketverkoop voor elk type zakelijk evenement. Of je nu seminar, productpresentatie, lezing, informatiebijeenkomst of congres organiseert, zakelijke ticketverkoop wil je goed geregeld hebben.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Online ticketverkoop voor zakelijke evenementen

Online tickets verkopen betekent professionele kaartverkoop voor elk type zakelijk evenement. aanmelder.nl is betrouwbare event software met snelle en persoonlijke support.

Met online kaartverkoop beheer je zelf de verkoop van toegangsbewijzen. Daarnaast heb je inzicht in de deelnemersgroepen, tijdstip van registratie en kun je de effectiviteit van marketing meten. Event organisatie van aanmeldformulier tot enquete; aanmelder.nl staat voor gemak voor de eventmanager en de deelnemers. Een toegankelijke event software met een zeer gebruiksvriendelijke interface.

Hoe werkt het?

Online ticketverkoop voor zakelijke evenementen betekent dat je zelf verschillende tickets kun aanmaken en verschillende ticket-types kun koppelen aan het aanmeldformulier. Afhankelijk van de antwoorden krijgt de deelnemer het juiste ticket aangeboden. aanmelder.nl hanteert transparante prijzen. Het organiseren van je online kaartverkoop voor zakelijke evenementen met aanmelder.nl is professioneel, soepel en snel. Ons systeem is in tien jaar tijd met input van onze klanten steeds uitgebouwd. In de online omgeving kun je zelf alles instellen. Als het even niet lukt, staan we voor je klaar!

online ticketverkoop zakelijke events

De mogelijkheden van online ticketverkoop

Online tickets verkopen: maak early bird tickets of andere kortingscodes aan, je beheert de verschillende soorten tickets, je kiest de betaalmethoden voor deelnemers, je hebt inzicht in je de betaalstatus van deelnemers. Zo kun je voor ieder evenement de tickets inrichten naar jouw wensen. Voor de financiële afhandeling van de ticketgelden van deelnemers bieden we grofweg 2 opties. Het belangrijkste onderscheid is of je de deelnemers de optie wilt bieden om op factuur te betalen.

Wat zijn de tarieven?

Voor het gebruik van een softwarepakket betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Deze kosten kun je gemakkelijk verleggen als servicekosten bij het toegangsbewijs.

Transactiekosten

Je kunt deelnemers de opties iDEAL, PayPal, creditcard, bankoverschrijving of op factuur betalen bieden. Per betaalmethoden zijn er transactiekosten. Bekijk het overzicht van transactiekosten hier.

Scan & Badge: entreemanagement

Wil je jouw deelnemers op je evenement voorzien van een gepersonaliseerde badge? Maak dan gebruik van Scan & Badge! Deelnemers krijgen in het bevestigingsbericht van hun ticket een QR-code waarmee ze op het evenement zelf kunnen worden ingecheckt met een van onze tablets. Vervolgens rolt er binnen een paar seconden een badge uit onze printer. Wil je meer weten over Scan & Badge of gelijk een offerte aanvragen? Klik dan hier.

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Vele organisatoren gingen je al voor.

Lees ook over E-ticketverkoop

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.