Nieuws

10 ideeën voor het promoten van jouw volgende evenement

28 april 2021

Event promotie is een standaard onderdeel bij het organiseren van een evenement. Zonder promotie weet je doelgroep het evenement tenslotte niet te vinden. Het vinden van de juiste boodschap en promotiekanalen kan nog wel eens een uitdaging zijn. Je hebt een flinke dosis creativiteit nodig en de juiste strategie om je budget zo goed mogelijk te spenderen. Om je te inspireren voor je volgende evenement hebben wij onze favoriete promotie ideeën op een rij gezet. 1. Early-Bird registratie Een geweldige manier om deelnemers eerder over de streep te trekken is het verstrekken van early-bird korting.
Lees meer...

Eisma vertrouwt volledig op aanmelder.nl

12 april 2021

Als je als mediabedrijf allerlei activiteiten hebt gepland en contact wilt hebben met je doelgroep, maar je ziet corona een grote streep door de rekening trekken, wat moet je dan? Dan ga je op zoek naar een partner die je kan helpen om je boodschap toch onder de aandacht te brengen. Eisma Media Groep vond die partner in aanmelder.nl uit Delft, dat met haar onlineplatform Let’s Get Digital Eisma volledig uit de brand hielp. Eisma Media Groep, gevestigd in Leeuwarden, is een holding met vijf bedrijven
Lees meer...

Nieuw: Deelnemeromgeving

07 april 2021

In april voegen wij een nieuwe feature toe aan aanmelder.nl: de deelnemeromgeving. Hiermee kun je als organisator de deelnemer nog beter bedienen door een eigen inlog omgeving aan te bieden. Hier kunnen deelnemers hun tickets, facturen en gegevens beheren. Maar dat is niet alles. Trek je evenement naar een hoger niveau door afgeschermde content aan te bieden voor, tijdens en na het evenement op de event website. Een eigen omgeving voor elke deelnemer is een mooie toevoeging aan onze bestaande event management software.
Lees meer...

Nieuw: Deelnemeromgeving

30 maart 2021

Op 12 maart 2021 organiseerde de WUR een hybride evenement als test voor de toekomst. Irene Bouwma deelt graag haar ervaring en leermomenten in onderstaande blog. Wageningen University & Research (WUR) is het samenwerkingsverband tussen Wageningen University en Stichting Wageningen Research. De missie van de WUR is ´To explore the potential of nature to improve the quality of life´. Jaarlijks organiseren zij meerdere evenementen met als doel kennis te delen. Ruim 6.500 medewerkers en 12.500 studenten uit meer dan 100 landen dragen hieraan bij.
Lees meer...

5 digitale relatiegeschenken waar elke deelnemer blij van wordt

22 maart 2021

De goodiebag aan het einde van het evenement is bijna niet meer weg te denken. Dit is de mogelijkheid om deelnemers te verrassen en extra waarde te geven aan het evenement. Ook digitaal zijn de opties eindeloos. Om je op weg te helpen geven we alvast 5 inspirerende give-aways. 1. Cocktail Kit Een geweldige manier om de betrokkenheid te vergroten. Stuur deelnemers van te voren een geschenk die zij kunnen gebruiken tijdens het evenement. Bijvoorbeeld voor bij de borrel, waar je in een korte training deelnemers hun eigen cocktail laat maken.
Lees meer...

5 event trends

15 maart 2021

Nu de eerste grote evenementen weer voorzichtig op de planning staat in de tweede helft van 2021, is het tijd om te kijken welke trends er spelen. In een bewogen jaar met veel nieuwe ontwikkelingen komen nieuwe trends kijken. Deze 5 staan met stip bovenaan. 1. Kleinere gepersonaliseerde evenementen Voorheen lag de kracht van evenementen op grootschaligheid en veel mensen die tegelijk samenkomen. Nu ligt de focus op betrokkenheid en personalisatie. De nabije toekomst is nog onzeker. Deelnemers zijn minder bereid om te reizen en ook is het volgens de veiligheidsrichtlijnen beter om in kleine groepen samen te komen.
Lees meer...

Hoe bepaal je de beste ticketprijs voor een online evenement?

01 maart 2021

Een van de moeilijkste dingen om te bepalen bij een online evenement is de ticketprijs. Vraag je dezelfde prijs als bij een fysiek evenement of minder? Het nadeel van online is dat mensen verwachten dat dit gratis hoort te zijn. Als online ondernemers weten wij dit als geen ander. Dit is natuurlijk niet terecht. Er gaat tenslotte een hoop werk zitten in het ontwikkelen van online producten en ook in online evenementen. Of zijn er andere manieren om omzet te genereren? Zoals veel grote online spelers dit al doen? We nemen je mee in het bepalen van de juiste ticketprijs voor je online evenement.
Lees meer...

Sponsoren bij online evenementen

22 februari 2021

Sponsors zijn een groot onderdeel van de industrie. Dat was natuurlijk tot het moment dat de industrie voor een ongekende uitdaging stond. Nu virtuele evenementen de nieuwe norm zijn en hybride evenementen steeds vaker voorkomen, is het in ieders belang om meer te weten te komen over de mogelijkheden van (online) sponsoring. Maar waar moet je beginnen? Is het überhaupt mogelijk om sponsoren te verleiden voor een online of hybride evenement? Absoluut! De online wereld heeft potentie om nog meer mogelijkheden te bieden voor een sponsor.
Lees meer...

Aanmelder.nl, samen naar een slimmer 2021

18 januari 2021

Freek Zindel en Jelle Roozenburg, founders van Aanmelder.nl , zijn door de crisis niet in de verdediging gedoken maar hebben er juist vol goede moed voor gekozen om hun bestaande producten door te ontwikkelen en nieuwe initiatieven vorm te geven. Dit leidde tot verdieping in en een uitbreiding van de dienstverlening die nu op vier belangrijke pijlers is gestoeld. Jelle: ‘2020 is voor geen enkele ondernemer in de evenementenbranche een makkelijk jaar geweest, maar na negen maanden hebben we ons hoofd boven water en de teammoraal hoog kunnen houden en kijken we met veel energie naar de toekomst.
Lees meer...

5 statistics for more insight in your event

05 januari 2021

Using online registration for your event gives you a lot of benefits. But one benefit is usually underrated: the statistics of your event. Graphs and numbers will tell you more about the behaviour of your visitors, sources and goals of your event. Google Analytics can show you the performance  of your event website and where it needs optimisation. But before you know where you need to look for this data, you need to know what you are looking for. I give you 5 Google Analytics statistics that will tell you more about the success of your event.
Lees meer...

10 must haves for your event website

05 januari 2021

The website is the business card of your event. It deserves just as much attention as the event itself. We give you 10 must haves that every event website should have. With these tips and tricks you will have a successful and user friendly website. 1. A website is readable This might seem obvious, but unfortunately we still see websites with unreadable content. By using enough spacing, enumerations, headings and colour makes a website easy to read. Use 1 Head (h1) and several subheads (h2 of h3).
Lees meer...

5 statistieken voor meer inzicht in je evenement

11 december 2020

Online registratie brengt vele voordelen met zich mee. Maar één voordeel wordt vaak over het hoofd gezien. Namelijk: statistieken. Cijfers die jou meer vertellen over het gebruiksgedrag, bronnen en doelen van je evenement. Google Analytics laat je zien hoe je event website presteert en waar de valkuilen liggen. Maar om te weten waar je moet zoeken, moet je eerst weten wat je precies zoekt. Ik geeft je 5 Google Analytics statistieken die meer vertellen over het succes van je evenement. 1. Bouncepercentage Het bouncepercentage is het percentage bezoekers die zonder interactie de website hebben verlaten.
Lees meer...

10 musthaves voor je event website

11 december 2020

Je website is hét online visitekaartje van je evenement. Deze verdient dus net zoveel aandacht als het evenement zelf. We geven je 10 musthaves die elke event website moet hebben. Met deze tips ben je verzekerd van een succesvolle gebruiksvriendelijke website. 1. Een leesbare website Dit lijkt een inkopper, maar toch zien we nog steeds slecht leesbare websites. Genoeg witruimte, opsomming, koppen en het gebruik van kleuren maakt een website fijn om te lezen: Gebruik één kop (H1) en meerdere subkoppen (H2 of H3).
Lees meer...

Ontmoet onze nieuwe collega's

24 november 2020

In oktober en november hebben wij 3 nieuwe collega's toegevoegd aan ons team. aanmelder.nl blijft groeien, het was dus tijd om op zoek te gaan naar nieuwe professionals. Na een kort recruitmentproces hebben wij 3 dames gevonden die ons team aanvullen. Zij stellen zich graag even voor. Britt den Haan - Sales Consultant Hallo! Ik ben Britt den Haan. Afgelopen juni ben ik afgestudeerd aan de opleiding Hotel- en Eventmanagement. Na een korte zoektocht naar een leuke functie, ben ik per 1 oktober in dienst gekomen bij aanmelder.
Lees meer...

Een wachtlijst aanmaken voor jouw evenementen

28 oktober 2020

Stel dat het maximale deelnemersaantal voor je evenement is bereikt. De kans op eventuele no-shows of afmeldingen is altijd aanwezig. Om er zeker van te zijn dat je het maximale aantal mensen kan ontvangen, hebben wij een optie gemaakt om een wachtlijst te openen. Zo ben je altijd verzekerd van een geslaagd evenement! Een wachtrij geeft deelnemers die zich te laat hebben aangemeld, de mogelijkheid om zich aan te melden op de wachtrij. Als er sprake is van afmeldingen, krijgen zij automatisch een uitnodiging om zich definitief aan te melden.
Lees meer...

Live Stream opzetten: dit heb je nodig

23 oktober 2020

Bij het opzetten van een live stream komt veel kijken. Apparatuur, software, organisatie en planning zijn hierbij erg belangrijk. Om je op weg te helpen heeft aanmelder.nl een checklist voor je samengesteld met wat je nodig hebt bij het opzetten van een live stream. Je hebt waarschijnlijk al helemaal in kaart welke boodschap je wilt delen en hoe je dit wil doen. Een slechte internetverbinding, camera of software kan je boodschap verstoren. Om er zeker van te zijn dat de focus van de kijker volledig naar jou gaat, geven wij advies over de apparatuur en software die bij een live stream komt kijken.
Lees meer...

Online presenteren: 5 tips om de aandacht te behouden

02 oktober 2020

Online evenementen zijn niet nieuw, maar toch kostte het tijd voor event managers om op zoek te gaan naar een lange-termijn oplossing tijdens de covid-crisis. Presenteren op een virtueel evenement is anders dan bij een fysiek evenement. De kans is groter dat de deelnemer wordt afgeleid, niet meer oplet of het evenement verlaat. Als presentator is het van groot belang om de aandacht van de deelnemer te behouden en de ervaring te vergroten door een effectieve presentatie neer te zetten. Wij leggen je 5 manieren voor om je online presentatie op te laten vallen en de aandacht te grijpen.
Lees meer...

Deelnemers van je online evenement opvolgen: 3 e-mails die je direct kunt versturen

02 oktober 2020

Bij online evenementen verzamel je data. Gegevens van deelnemers die je bij fysieke evenementen minder snel verzamelt. Het online event platform heeft niet alleen alle deelnemers geregistreerd maar voorziet je ook van nieuwe data die iets zeggen over uitstapmomenten, de sessies die een deelnemers heeft gevolgd en hoelang iemand aanwezig is geweest. Dit biedt mogelijkheden voor opvolging. Je kunt nu veel beter e-mails personaliseren en inspelen op het gebruikersgedrag van de deelnemer. Maar wat verstuur je? Wij geven je 3 voorbeelden van mails die de ervaring van je deelnemers vergroot na het evenement.
Lees meer...

Security Congres 2020

23 september 2020

Op 10 september vond het eerste Scan & Badge evenement plaats sinds het begin van de coronacrisis. Het Security Congres vond plaats in het Babylon Hotel in Den Haag. De locatie is goed bereikbaar en biedt voldoende ruimte om de 130 deelnemers op gepaste afstand te ontvangen. Naast dat de aanwezigen 1,5 meter afstand dienden te houden, waren er duidelijke looproutes aangegeven. Om het registratieproces zo contactloos en veilig mogelijk te houden, hadden de hostesses handschoenen aan. Op deze manier wordt de tablet niet direct aangeraakt.
Lees meer...

Storytelling bij (online) evenementen

23 september 2020

Organiseer je een evenement? Dan heb je ongetwijfeld sprekers of kennissessies waarbij een presentatie komt kijken. Buiten de inhoudelijke waarde is de energie, interactie en opzet van je presentatie zeer belangrijk om de aandacht van de deelnemer te pakken. Je hebt misschien van storytelling gehoord. Voornamelijk onder marketeers en communicatiespecialisten wordt er veel over gesproken. In het kort is het niks anders dan het vertellen van je eigen (bedrijfs)verhaal. Storytelling geeft jou de mogelijkheid om je boodschap over te brengen met enthousiasme, structuur in je presentatie te verwerken en de deelnemers op het puntje van hun stoel te laten luisteren.
Lees meer...

Scan & Badge: een corona-proof check-in

29 juli 2020

Het 1,5 meter evenement is een feit. Als je de richtlijnen van het RIVM volgt, is het mogelijk om een corona-proof evenement te organiseren. De grote voorwaarde is hierbij het bewaren van voldoende afstand. Dit klinkt ingewikkeld, maar is zeker niet onmogelijk. Met Scan & Badge ben je verzekerd van een veilige check-in waarbij contactmomenten geminimaliseerd worden maar de deelnemer toch een warm welkom krijgt bij binnenkomst. Neem met het organiseren van de ontvangst de volgende richtlijnen in acht: Vraag bij aanvang naar eventuele (lichte) klachten die kunnen wijzen op covid-19.
Lees meer...

Virtual events

24 juni 2020

Good news! Events are allowed again! Even though physical events will slowly start again, we do believe that virtual events will continue to exist. The virtual events will continue to exist, perhaps by itself or as a hybrid event. But how do you start organizing an virtual event? We will give you as much information as we can so that you can organize an amazing virtual event, all by yourself! We also give tips on what you should think of when organizing a digital event. It is new territory for most event organizers, but many companies are already switching to virtual events.
Lees meer...

Blog: Mijn ervaring met online events

24 juni 2020

Op 28 mei nam ik voor het eerst deel aan Digital Day van Eventsummit. Een drie uur durend evenement voor eventprofessionals. Dit is mijn eerste echte online evenement dat ik bijwoonde. Al ging ik er sceptisch in, gedurende het evenement werd mijn enthousiasme steeds groter. Ik geef toe, het was niet mijn eerste echte online evenement. Ik had er 2 weken daarvoor ook al één bijgewoond. Maar deze was zo slecht dat ik het alleen kan omschrijving als een heel lang webinar. 2 mensen voor de camera en heel lang luisteren.
Lees meer...

My online event experience

24 juni 2020

On the 28th of May I visited my first online event: Digital Day. A 3 hour event for event professionals. I was a bit hesitant at first, but my enthusiasm grew during the event. I would like to share my experience in this blog. I admit, it wasn't my first online event. 2 weeks before, I joined an event, but this can only be described as a very long webinar. After 30 minutes they lost me! Okay, my concentration span has never been great - ask my old teachers!  I did want to try again though and so I signed up for Digital Day.
Lees meer...

Nieuw; Event Streaming by aanmelder.nl

24 juni 2020

De afgelopen maanden heeft aanmelder.nl op de achtergrond gewerkt aan een nieuwe dienst die wij alvast met je willen delen. Door de corona crisis zien we een groeiende vraag naar online evenementen. Natuurlijk ben je al bekend met ons online event platform waarmee je professionele digitale evenementen host, maar nu stellen we je ook in staat om streaming te optimaliseren voor online en hybride evenementen. Event Streaming by aanmelder.nl bevat apparatuur waarmee je in enkele stappen een professionele stream neerzet.
Lees meer...

Interview met Merijn van Solarplaza: Mijn eerste online event

10 juni 2020

Toen de maatregelen rondom het COVID-19 van kracht gingen, zat het team van Solarplaza met hun handen in het haar. Bij het bedrijf, dat wereldwijde evenementen organiseert in de duurzame sector, stond begin april één van de grootste evenementen van het jaar gepland. SAM NA ontvangt jaarlijks vele professionals in de duurzame sector over de hele wereld. Solarplaza wilde toch waarde bieden aan de genodigden van het evenement en ging snel op zoek naar een alternatief en nam contact op met Event Insight.
Lees meer...

Time to innovate, the digital transition; Interview with Merijn from Solarplaza 

04 juni 2020

When the measurements surrounding COVID-19 went into effect, the Solarplaza team didn´t know what to do. The company, which organizes global events in the sustainable sector, had one of the biggest events of the year planned in early April. SAM NA receives many professionals in the sustainable sector from all around the world on a yearly basis. Solarplaza wanted to create value for their attendees from the event and quickly looked for an alternative, so they reached out to EventInsight. Within several weeks, Let's Get Digital was created, which meant that the event could partly continue.
Lees meer...

Online events: a trend or here to stay

03 juni 2020

With physical events banned for a lengthy time, online events are the only solution for the event industry right now. Is this new development a trend and will it persist for a long time or is it a temporary solution and will we return to physical events after the corona crisis? Innovation and development We held panel discussions during our Let's Get Digital Knowledge Events. Participants in these panel discussions were employees of EventInsight, Aanmelder.nl and Bano. Everyone agrees that online events like Let's Get Digital is an innovative development within the events industry.
Lees meer...

6 tips voor een sterke online presentatie

27 mei 2020

Het is je vast al opgevallen: een sterke online presentatie neerzetten is iets anders dan een fysieke presentatie. De opzet van een presentatie is anders wanneer er een podium en deelnemers aanwezig zijn. In dit artikel geven wij je 6 tips om interactie met je deelnemers en hun ervaring te behouden tijdens een online evenement. Thuis is er veel meer afleiding. Kinderen die spelen, de was die nog gedaan moet worden of een e-mail die binnenkomt. Het is geen geheim dat veel mensen het moeilijk vinden om zich te concentreren tijdens een online presentatie.
Lees meer...

New: company area for your sponsors

19 mei 2020

There are many possibilities for the sponsor page. As a sponsor, you can add your own sponsor logo and your own (pre)recorded video. You can stay in touch with your attendees and you have the possibility to communicate with them and to show them who you are as a company. Make connections! It´s also important to make connections at a virtual event. The attendees can ask questions in your sponsor booth. They can also start a personal chat or video chat with one of your employees. Check out the video to learn more about the company / sponsor page.
Lees meer...

5 tips for presenting at an online event

19 mei 2020

You may have noticed that hosting an online lecture or session is quite different from a physical one, like you used to. With an online event, the setting is different. In this article we give you 5 tips to stimulate interaction and create a full event experience while your attendees join the event from their own home. At home, people will find all sorts of distractions. Whether kids are playing, the laundry is done or a text comes in. It’s no secret that people are having trouble to focus on an online lecture.
Lees meer...

Evenementen bezoeken vanuit je huis 

25 maart 2020

Twee technologiebedrijven in de evenementenbranche, aanmelder.nl en EventInsight hebben de handen ineen geslagen om evenementen zoals congressen, toch door te kunnen laten gaan. Met Let's Get Digital, een digitaal platform, kunnen bezoekers digitaal netwerken, lezingen bijwonen en workshops volgen, gewoon vanuit huis. Door de aanhoudende gevolgen van het Coronavirus worden evenementen nu aan de lopende band afgelast. Organisatoren kampen met grote onzekerheid, onduidelijkheid en enorme financiële gevolgen.
Lees meer...

aanmelder.nl lanceert nieuwe API

23 maart 2020

Het afgelopen kwartaal hebben onze developers hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe API. Met de API  kunnen klanten en partners aanmelder.nl met andere software systemen koppelen. Dit stelt jou, als gebruiker van aanmelder.nl, in staat om data aan te passen of te wijzigen binnen één systeem. Koppeling met jouw CRM Een API (Application Programming Interface) is software die andere software in staat stelt om data met elkaar uit te wisselen. Een API geeft de programmeur toegang om de software te vertellen wat er moet gebeuren.
Lees meer...

5 FAQ's voor het verplaatsen van je evenement

13 maart 2020

Het zal je niet ontgaan zijn, om COVID-19 in te perken zijn er 12 maart 2019 nieuwe maatregelen getroffen die ons allemaal zowel zakelijk als privé zullen treffen. Evenementen met meer deelnemers dan 100 man worden afgezegd. Dit heeft grote gevolgen op onze branche. Ook al betreuren wij dit binnen aanmelder.nl, wij zijn van mening dat de volksgezondheid voorop komt en daarmee staan wij volledige achter het advies van het RIVM. aanmelder.nl staat, zoals je van ons gewend bent, voor je klaar. Onze support specialisten geven je graag advies over het gebruik en de voorwaarden van aanmelder.
Lees meer...

Bescherm je evenement tegen het coronavirus

11 maart 2020

Vanuit aanmelder.nl krijgen wij veel vragen over hoe er ingespeeld kan worden op het coronavirus bij een evenement. Via deze weg willen we jou graag informeren over de huidige stand van zaken. Het RIVM heeft laten weten dat er op dit moment geen reden is om evenementen te annuleren of vermijden. Ook onze premier Rutte heeft het al laten weten; ´evenementen cancelen vanwege het coronavirus heeft geen zin´. "Op dit moment moeten mensen zich melden bij de huisarts als ze klachten ontwikkelen. Deze huidige aanpak werkt beter dan het land plat leggen.
Lees meer...

3 badges: welke past bij jouw evenement

27 februari 2020

Er zijn verschillende badge types waar je uit kunt kiezen bij Scan & Badge, maar welke past het beste bij jouw evenement? Onze collega Rochella vertelt meer over de verschillende opties. Standaard badge De standaard badge is de kleinste badge binnen het assortiment. Het heeft een compact formaat en biedt genoeg ruimte voor logo, naam en functietitel. Je gebruikt deze badge als je enkel persoonsgegevens op de badge wilt printen. Doordat de badge wat kleiner is, heeft de badge een hoge printsnelheid en is uitermate geschikt voor de standaard badgehouder.
Lees meer...

De ontwikkeling staat live!

27 februari 2020

Vanuit Support & Advies houden wij een wensenlijst bij met alle goede ideeën die wij van klanten ontvangen. Een aantal maanden geleden mocht jij stemmen op het idee dat je graag tot ontwikkeling zou willen brengen. Support heeft goed nieuws! De ontwikkeling staat namelijk online! Dat is één van de leukste dingen: de input van klanten daadwerkelijk omzetten in resultaten. Daar doen we het allemaal voor, samen een product neerzetten waar iedereen trots op is en mee wil werken. Maar wat was het
Lees meer...

Hier moet een goede evenement-uitnodiging aan voldoen

29 januari 2020

Een goede uitnodiging activeert en straalt professionaliteit uit, want een evenement zonder gasten is natuurlijk niet compleet. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Wij geven je zes must-haves voor een sterke uitnodiging. 1. Bepaal naar wie je de uitnodiging wilt sturen Wees persoonlijk! 80% van de ontvangers geeft aan dat gepersonaliseerde uitnodigingen beter ontvangen worden. Vaak zijn er verschillende doelgroepen waar je een uitnodiging naar toe verstuurd. Bij elke doelgroep hoort een andere tone-of-voice.
Lees meer...

aanmelder.nl op de Best Of Events

29 januari 2020

17 januari 2020 zette aanmelder.nl de eerste officiële stappen over de grens. Samen met onze relatie Eventinsight deelden wij een stand op de Best of Events voor de introductie op de Duitse markt. Gedurende de 2 dagen heeft ons team diverse leads gesproken en de markt verkend. De eerste afspraken zijn een feit en daarmee kunnen wij alleen maar zeggen dat de BOE voor ons een groot succes is geweest. Moderne Technologie De Best of Events is een jaarlijks terugkerend evenement voor Business Communication, Live Marketing, Events & Conference diensten.
Lees meer...

Dit was aanmelder.nl in 2019

27 december 2019

aanmelder.nl groeit! Wij zijn in een jaar 2 Sales Managers, een online marketeer, 2 support specialisten en een developer rijker geworden (zie foto). Hierdoor moesten wij met onze meubels schuiven om plek vrij te maken. Het resultaat: meer planten en een huiselijk kantoor. Dit stimuleert de productiviteit en creativiteit van de mensen. Maar dat is niet alles. Ook onze software en diensten blijven in ontwikkeling. Wij zetten de belangrijkste ontwikkelingen op een rij: ISO-certificaat In 2019 mogen wij ons ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd noemen.
Lees meer...

IQT (Inside quantum technology) evenement in het Louwman museum

29 oktober 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineer Luuk Op dinsdag 29 oktober vond het IQT (Inside Quantum Technology) evenement plaats in het Louwman museum te Den Haag. Op deze dag kwamen verschillende experts op het gebied van kwantumtechnologie bijeen om te praten over de toekomst van deze technologiestroming. Zowel de registratie als de check-in werd door aanmelder.nl verzorgd. Twee dagen lang deelden ervaren sprekers op het gebied van kwantumtechnologie hun kennis met de deelnemers, waarbij zowel de mogelijkheden van vandaag als toekomstige toepassingen voor bedrijven en overheden werden gepresenteerd.
Lees meer...

Nieuwe ontwikkelingen voor mailings naar deelnemers

25 oktober 2019

We hebben de feature voor de mailings naar deelnemers sterk verbeterd. Met behulp van nieuwe technologie en waardevolle input van onze klanten, hebben we de  instellingen voor de mailings uitgebreid en verbeterd. De twee grote voordelen van deze innovatie zijn de opmaak-opties en de consistente weergave van de mailings op elk toestel. Uitstraling & Personalisatie Zodra je een nieuwe e-mail aanmaakt, worden de stijl en kleuren van je evenement homepage overgenomen in de opmaak van de e-mail. Zo past ook je communicatie naar deelnemers precies bij de uitstraling van je event.
Lees meer...

Exact Live 2019

25 oktober 2019

2 oktober was weer hét event om inspiratie op te doen voor ondernemers, CFO's, accountants en iedereen die de beste beslissingen wilt nemen op basis van cijfers: Exact Live 2019 NL. aanmelder.nl heeft ook dit jaar weer de check-in mogen verzorgen met Scan & Badge. Dit was de derde keer en wederom een feest om onderdeel te zijn van dit event. We hebben 6.000 professionals voorzien van een gepersonaliseerde badge, waarvan 4.000 in 1,5 uur. Daarnaast hebben we voor de verschillende break-out-sessies de check-in gedaan, wat waardevolle data voor Exact opleverde.
Lees meer...

Sales Manager Joakim over de juiste oplossing voor eventprofessionals

25 oktober 2019

Als ervaren eventmanager weet Sales Manager Joakim als geen ander wat eventorganisatoren van aanmelder.nl nodig hebben om hun evenementen naar een hoger niveau te tillen. Hoe dat zo is gekomen en waarom hij hier energie van krijgt, vertelt hij in zijn persoonlijke verhaal: Joakim: "Sinds mei 2019 werk ik bij aanmelder.nl als Sales Manager. Daarvoor werkte ik al 10 jaar in de evenementenbranche, als zelfstandig ondernemer, eventmanager en allround event medewerker op locatie (opbouwen, draaien en hosten van toernooien).
Lees meer...

aanmelder.nl gaat samenwerking aan met NetworkTables

22 oktober 2019

Twee spelers in de zakelijke evenementenbranche slaan de handen ineen. Deelnemersregistratie voor evenementen via aanmelder.nl en matchmaking door middel van rondetafelgesprekken, workshops en één-op-één afspraken met NetworkTables.com. Het leven voor event organisatoren steeds makkelijker maken, dat is wat hen samenbrengt. Marktleider op het gebied van deelnemersregistratie van zakelijke evenementen, aanmelder.nl, kiest voor de specialist op het gebied van matchmaking, NetworkTables.com, als partner om netwerken tijdens evenementen makkelijker en efficiënter te maken.
Lees meer...

Ontmoet onze nieuwe support-collega

17 september 2019

Ik ben Loes, 24 jaar en werk sinds kort bij aanmelder.nl. Voordat ik naar Den Haag verhuisde, woonde ik in Zuid-Limburg en studeerde ik Communicatie aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ik besloot het bos te verruilen voor het strand en mijn afstudeerstage in Den Haag te doen. Dat is gelukt! Na het afstuderen begon natuurlijk het echte werk: een baan. In plaats van een baan in de communicatie, kreeg ik een aanbod van een ICT detacheerder. Zij boden mij een traineeship aan, speciaal gericht op vrouwen.
Lees meer...

Retail & Brands festival 2019

13 september 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineer Tjard Het Retail & Brands festival biedt de mogelijkheid om verschillende manieren te vinden om er over 5 jaar nog toe te doen. In de Rijtuigenloods Amersfoort was een mooi programma samengesteld voor het event op donderdag 12 september. Maar liefst 37 sprekers stonden deze dag ingedeeld, verspreid over 4 podia. Genoeg om naar te luisteren voor alle 600 deelnemers. Naast de sprekers waren er ook stands van verschillende bedrijven om gasten van het event over hun bedrijf in te lichten.
Lees meer...

3 tips voor een AVG-proof evenement

13 september 2019

Sinds mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht in de Europese Unie. De AVG, ook bekend als 'General Data Protection Regulation (GDPR)', is bedoeld ter bescherming van persoonsgegevens. Als organisator van evenementen verzamel je privacygevoelige informatie van deelnemers. Hoe zorg je dat je event AVG-proof is? Tip 1: Zorg voor een veilige opslag van gegevens Gebruik een online deelnemersregistratie tool. Kopies van kopies van Excelsheet met aangemelde deelnemers zijn niet alleen onoverzichtelijk, ze zijn ook minder veilig.
Lees meer...

Nextens klantendag 2019

30 augustus 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineer Tjard De zomerstop is weer voorbij en de evenementen gaan weer beginnen! Het eerste event van het seizoen is gehouden in het Naarderbos golfclubhuis, met als organisator Nextens. Dinsdag 27 augustus 2019 heeft Nextens een klantendag gehouden waarin ze lieten zien wat er allemaal op fiscaal- en technologisch vlak op klanten afkomt. Er is een uitgebreid dagprogramma opgesteld waarin verschillende sprekers aan het woord kwamen. Verder was er een informatiemarkt met speeddate-sessies en een afsluitende netwerk borrel.
Lees meer...

PSD2 richtlijn

15 augustus 2019

Wat houdt de PSD2 richtlijn in? PSD2 is de nieuwe Europese richtlijn voor het betalingsverkeer van consumenten en bedrijven. Dit betekent dat alle Europese landen PSD2 invoeren. De nieuwe richtlijn geeft de mogelijkheid aan derden (zoals partijen die betalingen verrichten tussen consument en webwinkel) om toegang te krijgen tot de betaalrekening van consumenten en bedrijven. Hierbij roepen privacy en veiligheid veel vragen op. Derden kunnen echter pas toegang krijgen nadat de consument of het bedrijf 'uitdrukkelijk' toestemming heeft gegeven.
Lees meer...

Event engineer Tjard vertelt: Brabant Groeit! Groei je mee?

10 mei 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineer Tjard Brabant Groeit is een event voor ondernemers die zich graag willen door ontwikkelen en hun groei-skills willen verbreden. Lead2Deal organiseerde het event met NLgroeit op locatie: NAC Stadion, Breda. Zodra de ondernemers waren aangemeld hadden ze de mogelijkheid om een nieuwe zakelijke pasfoto laten maken door een professionele fotograaf die actief hielp bij het poseren en de gewilde uitstraling in de foto naar boven te laten komen, denk aan vrolijk/cool/power.
Lees meer...

Kennisevent formatief evalueren met expert Shirley Clarke

09 april 2019

Het tweedaagse kennisevent in de Jaarbeurs, georganiseerd door Bazalt Groep, is een kennismaking met de belangrijkste ingrediënten van "formatief evalueren" van internationale topexpert Shirley Clarke. Bazalt Groep bestaat uit drie onderwijsadviesbureaus die zich inzetten voor een hogere kwaliteit onderwijs: Bazalt, HCO en RPCZ. Tijdens de masterclass komen de 4 belangrijkste aspecten van formatief evalueren komen voorbij. Nederlandse experts geven toelichting en voorbeelden. Noot van engineer Tjard: "Op de eerste dag waren er 3 printers en 3 tablets in gebruik, de check-in verliep soepel en snel.
Lees meer...

aanmelder.nl ontvangt ISO 9001 certificaat

12 maart 2019

Het ISO 9001:2015 certificaat is toegekend aan aanmelder.nl. De 9001 norm specificeert eisen van een gedocumenteerd systeem om kwaliteit te waarborgen. Kort gezegd gaat ISO 9001 over zeggen wat je doet, doen wat je zegt - en dat kunnen aantonen. "Met de ISO 9001 certificering laten we aan onze klanten zien dat wij de zaken goed op orde hebben", stelt Freek Zindel, oprichter van aanmelder.nl. Na ISO 27001 voor informatiebeveiliging, is ISO 9001 de tweede ISO-certificering die aanmelder.nl binnen een jaar behaalt.
Lees meer...

aanmelder.nl doorloopt laatste audit ISO9001

20 februari 2019

We hebben wéér ISO-nieuws. Na de certificering in de internationale standaard voor infomatiebeveiliging, ISO27001, zijn we begonnen aan het traject om ook de ISO-norm voor kwaliteitsmanagement te behalen. Het certificaat ligt nog niet op de deurmat, maar de laatste audit voor ISO9001 hebben we afgelopen dinsdag 18 februari goed doorstaan. Dus: champagne! Met Freek en Corinne voorop, hebben we risico-inventarisatie gedaan, processen gedocumenteerd, maatregelen genomen en het gehele team opgeleid om situaties te herkennen en weten hoe te handelen.
Lees meer...

SPAR smaakt steeds groener

19 februari 2019

Door: event engineer Tjard. Foto door: Ton Schoenmakers Tijdens de SPAR beurs in DeFabrique in Utrecht werden diverse producten tentoongesteld voor franchisenemers en was er veel mogelijkheid om bij de stands wat eten en/of drinken uit te proberen. Het event vond plaats op woensdag 13 februari, waarbij de gasten vanaf 10 uur konden inchecken. Na de check-in liepen de gasten door de zaal waar een overvloed aan stands stond van alle etensproducten waar aan gedacht kan worden en meer. Allemaal netjes geordend in de categorie waar de stand tot behoorde, denk aan ontbijt/maaltijd/borrel.
Lees meer...

EventSummit 2019

06 februari 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineers Berend en Dani 6.500 bezoekers, 600 exposanten en 40 sprekers: dat was EventSummit 2019 in een notendop. Niet voor niets het grootste platform voor de gehele evenementenindustrie. De check-in verzorgen op een evenement voor de evenementenbranche, dan moet je wel van goede huize komen. De organisatie van EventSummit bracht verschillende partijen bij elkaar om de beurs mogelijk te maken. Registraties verliepen via EventSummit's eigen systeem, EventInsight verzorgde de event-app, en aan aanmelder.
Lees meer...

People’s Business event

29 januari 2019

Door: event engineers Kasper en Berend Tijdens People’s Business ontmoette ondernemend Rotterdam elkaar in het World Trade Center. Op deze indrukwekkende locatie, kwam men bijeen om te netwerken, presentaties bij te wonen en masterclasses te volgen. Dit evenement startte woensdag 23 januari om 16:00 tot 24 januari 21.30. Grote namen als Jan Peter Balkenende en Wim van Rooijen kwamen langs, maar ook kon er geborreld worden bij een van de vele stands. Deze stands presenteerden onder meer de nieuwste auto’s op de markt zoals de Tesla X, medische uitvindingen en uiteraard lekkere hapjes.
Lees meer...

aanmelder.nl verzorgt de check-in van EventSummit 2019

23 januari 2019

EventSummit is dé kennis- en netwerkdag voor de evenementenbranche. Dit jaar vindt EventSummit plaats op donderdag 31 januari in Ahoy Rotterdam. aanmelder.nl verzorgt de check-in met Scan & Badge. Alle deelnemers, exposanten en sprekers dragen onze nieuwe stickerbadges. Ben je op zoek naar een locatie, catering, of aankleding van je evenement? Op EventSummit vind je genoeg inspiratie voor het komende evenementenseizoen. Het programma bestaat uit een congres, een grote beursvloer met honderden standhouders uit de hele evenementenbranche en verschillende podia met sprekers.
Lees meer...

Scan & Badge met stickerbadges 

15 januari 2019

Onlangs hebben we een badge toegevoegd aan het assortiment: de dubbelzijdige stickerbadge (links). Naast het grote formaat (midden) en het kleine formaat papieren badge (rechts). Stickerbadges zijn gemakkelijk te personaliseren. Geen badgehouder meer nodig. Een milleuvriendelijke badge Event managers zijn op zoek naar manieren om waste op evenementen terug te dringen. Badges zonder plastic badgehouders dragen hieraan bij. Er werden door aanmelder.nl hoge eisen gesteld aan de stickerbadges, zoals de juiste stevigheid, snelheid van het drogen van de inkt en een mooie weergave van afbeeldingen op de badge.
Lees meer...

Engineer Maarten vertelt over de Feyenoord Matchdays

05 december 2018

Engineer Maarten was getuige van een kennisevenement met een uniek concept. Lees hier zijn verhaal: Tijdens de Matchdays van Feyenoord gaan jongeren op banenjacht in voetbalstadion de Kuip. Vandaag vindt dag twee plaats van de vierde editie van de Feyenoord Matchdays. Gedurende deze dagen krijgen jongeren de kans om zich op een unieke manier te presenteren naar potentiële werkgevers. ’s Ochtens na een kleine briefing gingen de aanmeldingen probleemloos van start. Met twee tablets en één printer was er genoeg capaciteit om iedereen in te checken.
Lees meer...

aanmelder.nl ondersteunt DKIM en DMARC emailverificatie

04 december 2018

Email spoofing en CEO-fraude, je bent het vast tegengekomen in het nieuws: iemand doet zich voor als iemand anders met alle gevolgen van dien. Het gebruik van vervalste adressen van afzenders (email spoofing), wordt vaak gebruikt in phishing en spam. Om ervoor te zorgen dat jouw eventuitnodigingen niet in de spam-folder terechtkomen ondersteunt aanmelder.nl e-mailverificatiemethoden SPF, DKIM en DMARC. Hoe werkt CEO-fraude? bron: ABN AMRO Afzender instellen op aanmelder.nl Vanuit aanmelder.nl stuur je onder jouw e-mailadres berichten naar deelnemers, zoals uitnodigingen en enquêtes.
Lees meer...

Engineer Jasmijn vertelt over Making Shift Happen

30 november 2018

Event engineer Jasmijn begeleide tijdens Making Shift Happen de check-in met Scan & Badge. Hieronder lees je haar verslag. 28 november 2018 vond een geweldig inspirerende dag plaats in Amsterdam; Making Shift Happen. Deze dag was bedoeld om mensen te inspireren en te informeren om een eigen ‘Shift’ te veroorzaken in hun eigen schoolorganisaties. Om deze ‘Shifts’ te veroorzaken wordt er ingezoomd op de bouwstenen die hiervoor nodig zijn. Academica Business College Academica Business College heeft voor de organisatie van deze innoverende dag gezorgd.
Lees meer...

aanmelder.nl ontvangt het Certificate of Excellence 2018

12 november 2018

Tijdens Festivak in Mechelen, de vakbeurs voor de evenementenbranche, heeft Guido het Certificate of Excellence 2018 ontvangen. Reviewplatorm Eventplanner.nl beloont jaarlijks eventleveranciers die door hun klanten goed worden beoordeeld met het 'Certificate of Excellence'. Om in aanmerking te komen voor het certificaat moet het eventbedrijf een minimum aantal reviews halen en hoger scoren dan 9/10. Wij willen vooral onze klanten bedanken die een review hebben gegeven op Eventplanner.nl ! Benieuwd naar wat er over aanmelder.
Lees meer...

Dianet 50 jaar dialysezorg

16 oktober 2018

2018 is het jaar dat Dianet 50 jaar bestaat. Genoeg reden voor een symposium ter ere van 50 jaar dialysezorg: op weg naar eigen regie en partnerschap. Dit symposium is een terugblik op de 50 jaar dialysezorg van Dianet en vooruitblik op de toekomst van de dialysezorg. Dianet dialysezorg Dianet is een bedrijf waarbij in de zorgverlening de patiënt centraal staat. De vele professionals bij Dianet behandelen en adviseren nierpatiënten thuis, maar ook op het centrum. Ze werken hierbij mee aan de beste zorgverlening en kijkend naar de behoeften van de nierpatiënten zorgen ze voor ontwikkeling in de behandelvormen.
Lees meer...

Nieuw: dubbelzijdige stickerbadges

02 oktober 2018

Naast de twee formaten badges die je van aanmelder.nl gewend bent, hebben we de stickerbadge aan het assortiment toegevoegd. Hoe werkt het? De deelnemer checkt in, de stickerbadge komt uit de Scan & Badge printer, de host plakt de twee zijden van de stickerbadge gemakkelijk aan elkaar, lanyard eraan en klaar! Première stickerbadges tijdens Exact Live 2018. Dubbelzijdige stickerbadge Twee zijden om te personaliseren Geen plastic badgehouder meer nodig Borderless printing Geschikt voor enkele en dubbele lanyards Interesse in de dubbelzijdige stickerbadge op jouw evenement? Neem dan contact met ons op.
Lees meer...

Topevenement: RILEM-week TU Delft

11 september 2018

Op 27/28/29 augustus organiseerde TU Delft de RILEM-week. Deze week is in het leven geroepen om (internationale) wetenschappelijke samenwerking op het gebied van constructiematerialen te verbeteren. TU Delft heeft aanmelder.nl ingezet om het aanmeldproces van deelnemers uit meer dan 70 (!) landen in goede banen te leiden. Scan & Badge Scan & Badge zorgde, samen met professionele hosts voor een soepel check-in proces, waardoor ieder op tijd kon beginnen met zijn/haar workshop of presentatie. Deelnemers ontvingen bij aankomst een persoonlijke badge.
Lees meer...

Nieuwe event app voor deelnemers

04 september 2018

Integratie event app EventInsight EventInsight en aanmelder.nl slaan de handen ineen! We hebben de event app geïntegreerd met de software van aanmelder.nl. Wat betekent dat? Real time bezoekersregistratie Persoonlijk programma voor deelnemers Lvie polling Interactie tussen deelnemers, sponsoren en exposanten Datefunctie om afspraken in te plannen met standhouders Leadgeneratie door QR-technologie Uitgebreide rapportage met relevante statistieken Website EventInsight Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op jouw evenement.
Lees meer...

Verbeterd toegangsmanagement

30 augustus 2018

Evenementen maken in teamverband wordt gemakkelijker met het vernieuwde toegangsmanagement in aanmelder.nl Wat gaat er veranderen? Toegang van gebruikers tot evenementen wordt centraal geregeld via de organisatie . Onder deze organisatie in aanmelder.nl vallen alle evenementen van jouw bedrijf of organisatie. We hebben dit toegangsmanagement in het leven geroepen om eenvoudiger in teams te werken, verschillende autorisatieniveaus toe te kennen in aanmelder.nl-gebruikers die co-organisatoren zijn van evenementen.
Lees meer...

Vernieuwd facturatieproces

29 augustus 2018

Bij aanmelder.nl zijn we continu bezig met het verbeteren van processen. Onlangs is het facturatieproces onder de loep genomen waardoor een aantal wijzigingen hebben plaatsgevonden. Misschien heb je al een aantal veranderingen opgemerkt. De belangrijkste wijzigingen zijn: Het is nu verplicht om een IBAN-nummer op te geven bij het publiceren van een betaald evenement. Met de juiste gegevens kan er vanuit DCS (aanmelder.nl) een vlotte uitbetaling plaatsvinden van de ticketgelden van deelnemers na afloop van het evenement.
Lees meer...

Nieuwe collega: Fien

13 juni 2018

Wat leuk, alweer een nieuw gezicht! Wie ben je? Fien: Ik ben Fien! Waar kom je vandaan? Fien: Oorspronkelijk uit Wortegem-Petegem (Ja, dat is België), maar laten we zeggen regio Gent. Sinds drie jaar woon ik nu in Nederland. Verhuisd voor de liefde, het klassieke verhaal zeg maar. We hebben elkaar ontmoet tijdens een kitesurf vakantie. We houden allebei veel van sport. Je bent al even begonnen, en toen meteen op vakantie gegaan. Waar ben je geweest? Fien: Voor 3 weken naar Peru! Veel gezien en rondgereisd.
Lees meer...

Een voorstelrondje met....Rochella

16 mei 2018

> Hoi! Wie ben je? Ik ben Rochella, 27 jaar en een Rotterdamse. Voordat ik bij aanmelder begon heb ik Sportmarketing & Management gestudeerd. Ik ben daarom ook echt een sportliefhebber. Het liefst sta ik op de lange latten of op het hockeyveld. Buiten dat ga ik ook graag naar de kroeg voor een lekker biertje of naar een leuk festival. Sinds een paar weken werk ik bij aanmelder.nl als Event Coördinator. > Wat houdt dat in? Ik houd me vooral bezig om Scan & Badge in te zetten tijdens een evenement van onze klanten.
Lees meer...
vacature

Vacature Student Demo Team

16 mei 2018

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan, met flexibele uren veel mogelijkheden om relevante ervaring op te doen? Wij zijn op zoek naar een: Student voor Demo Team in Delft Als lid van het Demo Team help je geinteresseerde gebruikers kennismaken met de software van aanmelder.nl. Je verzamelt nieuwe relaties die interesse hebben in de demo en je volgt eventuele vragen die de relaties hebben op. Je werkt samen met de Account Manager en de Support Specialist. Wat je doet? Demo geven via telefoon
Lees meer...
vacature

Vacature Student Developer

16 mei 2018

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan, met flexibele uren en veel mogelijkheden om relevante ervaring op te doen? Wij zijn op zoek naar een: Student Developer in Delft Als Student Developer assisteer je andere developers bij aanmelder.nl bij het produceren van gave features in aanmelder.nl. We hebben veel projecten rondom encryptie en veiligheid van gegevens, financiële technologie, mobile apps voor op de events en backend server optimalisatie. Onze stack is AWS EC2, Linux, Postgresql, Python, Bootstrap, JQuery.
Lees meer...

Over namen, gender en aanspreekvormen

11 mei 2018

aanmelder.nl doet deelnemersregistratie voor evenementen. Daarom doen we heel veel met namen: veel evenementen beginnen met het uploaden van een lijst van contactpersonen die uitgenodigd worden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden en krijgen daarvoor een bevestigingsbericht en eventueel een factuur. De organisator kan vervolgens gemakkelijk berichten sturen naar alle deelnemers en hun gegevens exporteren voor verdere verwerking. Om bovenaan een mailtje de juiste aanspreekvorm te kunnen zetten,
Lees meer...
vacature

Vacature event engineer op locatie

11 april 2018

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan, met flexibele uren en tussendoor tijd om te studeren? Wij zijn op zoek naar een: Event Engineer Als Event Engineer assisteer je event organisatoren bij het inrichten van een soepele check-in van deelnemers. Je installeert de Scan & Badge apparatuur (tablets en printers) en ondersteunt de organisator met het gebruik van de apparatuur. Nadat alle apparatuur is geïnstalleerd sta je stand-by en heb je ‘vrije’ tijd om bijvoorbeeld te studeren. Wat je doet?
Lees meer...

CO2-neutraal

29 maart 2018

Jouw event CO2-neutraal Maak je event CO2-neutraal en laat je deelnemers bij registratie weten dat ze te maken hebben met een duurzaam en klimaatvriendelijk event. Wij berekenen hoeveel CO2 er moet worden gecompenseerd en faciliteren de geldtransitie. Wij maken een banner zodat jouw contacten en deelnemers zien hoe groen jouw event is. Hoe nu te beginnen? Wil je een event CO2 neutraal organiseren? Wat leuk en goed voor het klimaat! Wij helpen je graag hierbij. De implementatie van CO2-neutraal is nog in aanbouw, maar we zijn erg enthousiast en aan het inventariseren voor welk type organisatoren dit interessant is.
Lees meer...

Scan & Badge breidt uit

06 maart 2018

Meer tablets en badgeprinters We hebben onze dienst Scan & Badge: on-site inchecken en badge printing uitgebreid 19 nieuwe tablets en 8 nieuwe printers! Die waren nodig om de vraag naar het entreemanagement met Scan & Badge aan te kunnen. Gelijktijdig kunnen we nu grote evenementen van Scan & Badge voorzien. Zoals de aankomende Startersdagen van de Kamer van Koophandel op verschillende locaties in Nederland. Ben je benieuwd naar Scan & Badge voor jouw evenement? Vraag naar de mogelijkheden!
Lees meer...

Het verhaal achter onze muurschildering

29 augustus 2017

Het verhaal achter dit ontwerp gaat terug naar de begintijd van aanmelder.nl. Founders Freek en Jelle hadden boven hun bureau in het eerste aanmelder.nl kantoor een poster hangen van het computerspel Day of the tentacle . In dit spel roept een roze tentakel "I can take on the world!" En nu, bijna tien jaar later, is deze octopus verwerkt in deze levensgrote muurschildering in het nieuwe aanmelder.nl kantoor. De hand en de tentakel die de ‘handen’ in één slaan staan ook voor de samenwerking tussen aanmelder.
Lees meer...

aanmelder.nl highlight: De reminder

29 augustus 2017

Soms hebben toekomstige deelnemers een overvolle mailbox of hebben ze nog geen tijd gehad om zich aan te melden voor jouw evenement. Dan is het ideaal om deze deelnemers nog een herinnering te sturen van de uitnodiging die ze destijds hebben ontvangen. Één of twee reminders versturen is vaak meer dan genoeg. Je wilt je deelnemers namelijk niet té vaak berichten sturen. Een reminder versturen is een fluitje van een cent. aanmelder.nl ziet namelijk automatisch wie nog niet hebben gereageerd op je uitnodiging.
Lees meer...

Do's & don'ts

25 juli 2017

Het maken van een overzichtelijk aanmeldformulier kan soms best een puzzel zijn. Waar doe je wel goed aan en waaraan juist niet? Met deze drie Do's & don'ts helpen we jou op weg naar een optimaal aanmeldformulier! Do! Neem de tijd om een goed aanmeldformulier in elkaar te zetten en test alle berichten die je wil gaan versturen. Door zelf tests uit te voeren voorkom je kleine fouten die bij je deelnemers voor verwarring zorgen. Via aanmelder.nl kun je zelf enquetes en berichten versturen naar bepaalde doel- of deelnemersgroepen ; maak hier gebruik van! Als je je doelgroep goed weet te bereiken, verhoog je het aantal bezoekers op je evenement.
Lees meer...

Wel zo veilig; HTTPS

27 juni 2017

aanmelder.nl verwerkt veel informatie van jou als organsiator en je deelnemers. Met deze informatie gaan wij zo voorzichtig mogelijk om. Vandaar dat aanmelder.nl altijd gebruik maakt van een HTTPS-verbinding. Wat is HTTP(S)? HTTP is het "Hyper Text Transfer Protocol" waarmee je browser informatie verstuurt en ontvangt. De S staat voor "Secure". Een HTTPS verbinding is dus versleuteld. Zelfs als iemand de gegevens onderweg onderschept, bijvoorbeeld op een openbaar WiFi-netwerk, kunnen ze deze niet lezen of veranderen.
Lees meer...

Plan je berichten in

27 juni 2017

Wil je een bericht versturen dat je eigenlijk allang klaar hebt staan in aanmelder.nl? Het kan! Met deze nieuwe functionaliteit kun je al gemaakt berichten inplannen om in de toekomst te versturen. Handig als je berichten op een specifiek tijdstip wilt versturen of als je een bericht al klaar hebt staan in aanmelder.nl. Zo hoef jij er niet meer naar om te kijken. Ga naar berichten en stel je bericht op. Stuur eventueel een paar testmails naar jezelf om te kijken of alles goed staat. Als je zeker weet dat je bericht helemaal correct is, ga je naar het desbetreffende bericht.
Lees meer...

Betaalkoppeling kiezen:

30 mei 2017

Als je een evenement hebt gemaakt in aanmelder.nl waarin je werkt met betaalde toegangsbewijzen , kun je kiezen uit twee betaalmogelijkheden; Delft Congress Support en Online BetaalPlatform. In dit artikel willen we de beide mogelijkheden verduidelijken zodat we de keuze voor jou als organisator makkelijker maken. Delft Congress Support (DCS) DCS is een zusterorganisatie van aanmelder.nl. Als je kiest voor DCS, zul je deze naam dus ook altijd terugvinden op de facturen die naar je deelnemers gaan.
Lees meer...

Nieuwsbrief