Nieuws

EventSummit 2019

06 februari 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineers Berend en Dani 6.500 bezoekers, 600 exposanten en 40 sprekers: dat was EventSummit 2019 in een notendop. Niet voor niets het grootste platform voor de gehele evenementenindustrie. De check-in verzorgen op een evenement voor de evenementenbranche, dan moet je wel van goede huize komen. De organisatie van EventSummit bracht verschillende partijen bij elkaar om de beurs mogelijk te maken. Registraties verliepen via EventSummit's eigen systeem, EventInsight verzorgde de event-app, en aan aanmelder.
Lees meer...

People’s Business event

29 januari 2019

Door: event engineers Kasper en Berend Tijdens People’s Business ontmoette ondernemend Rotterdam elkaar in het World Trade Center. Op deze indrukwekkende locatie, kwam men bijeen om te netwerken, presentaties bij te wonen en masterclasses te volgen. Dit evenement startte woensdag 23 januari om 16:00 tot 24 januari 21.30. Grote namen als Jan Peter Balkenende en Wim van Rooijen kwamen langs, maar ook kon er geborreld worden bij een van de vele stands. Deze stands presenteerden onder meer de nieuwste auto’s op de markt zoals de Tesla X, medische uitvindingen en uiteraard lekkere hapjes.
Lees meer...

aanmelder.nl verzorgt de check-in van EventSummit 2019

23 januari 2019

EventSummit is dé kennis- en netwerkdag voor de evenementenbranche. Dit jaar vindt EventSummit plaats op donderdag 31 januari in Ahoy Rotterdam. aanmelder.nl verzorgt de check-in met Scan & Badge. Alle deelnemers, exposanten en sprekers dragen onze nieuwe stickerbadges. Ben je op zoek naar een locatie, catering, of aankleding van je evenement? Op EventSummit vind je genoeg inspiratie voor het komende evenementenseizoen. Het programma bestaat uit een congres, een grote beursvloer met honderden standhouders uit de hele evenementenbranche en verschillende podia met sprekers.
Lees meer...

Scan & Badge met stickerbadges 

15 januari 2019

Onlangs hebben we een badge toegevoegd aan het assortiment: de dubbelzijdige stickerbadge (links). Naast het grote formaat (midden) en het kleine formaat papieren badge (rechts). Stickerbadges zijn gemakkelijk te personaliseren. Geen badgehouder meer nodig. Een milleuvriendelijke badge Event managers zijn op zoek naar manieren om waste op evenementen terug te dringen. Badges zonder plastic badgehouders dragen hieraan bij. Er werden door aanmelder.nl hoge eisen gesteld aan de stickerbadges, zoals de juiste stevigheid, snelheid van het drogen van de inkt en een mooie weergave van afbeeldingen op de badge.
Lees meer...

Engineer Maarten vertelt over de Feyenoord Matchdays

05 december 2018

Engineer Maarten was getuige van een kennisevenement met een uniek concept. Lees hier zijn verhaal: Tijdens de Matchdays van Feyenoord gaan jongeren op banenjacht in voetbalstadion de Kuip. Vandaag vindt dag twee plaats van de vierde editie van de Feyenoord Matchdays. Gedurende deze dagen krijgen jongeren de kans om zich op een unieke manier te presenteren naar potentiële werkgevers. ’s Ochtens na een kleine briefing gingen de aanmeldingen probleemloos van start. Met twee tablets en één printer was er genoeg capaciteit om iedereen in te checken.
Lees meer...

aanmelder.nl ondersteunt DKIM en DMARC emailverificatie

04 december 2018

Email spoofing en CEO-fraude, je bent het vast tegengekomen in het nieuws: iemand doet zich voor als iemand anders met alle gevolgen van dien. Het gebruik van vervalste adressen van afzenders (email spoofing), wordt vaak gebruikt in phishing en spam. Om ervoor te zorgen dat jouw eventuitnodigingen niet in de spam-folder terechtkomen ondersteunt aanmelder.nl e-mailverificatiemethoden SPF, DKIM en DMARC. Hoe werkt CEO-fraude? bron: ABN AMRO Afzender instellen op aanmelder.nl Vanuit aanmelder.nl stuur je onder jouw e-mailadres berichten naar deelnemers, zoals uitnodigingen en enquêtes.
Lees meer...

Engineer Jasmijn vertelt over Making Shift Happen

30 november 2018

Event engineer Jasmijn begeleide tijdens Making Shift Happen de check-in met Scan & Badge. Hieronder lees je haar verslag. 28 november 2018 vond een geweldig inspirerende dag plaats in Amsterdam; Making Shift Happen. Deze dag was bedoeld om mensen te inspireren en te informeren om een eigen ‘Shift’ te veroorzaken in hun eigen schoolorganisaties. Om deze ‘Shifts’ te veroorzaken wordt er ingezoomd op de bouwstenen die hiervoor nodig zijn. Academica Business College Academica Business College heeft voor de organisatie van deze innoverende dag gezorgd.
Lees meer...
vacature

Junior Sales Development Representative

26 november 2018

Sta jij aan het begin van je commerciële carrière? Wil jij werken in een bedrijf waar experimenten worden beloond, waar iedereen projecten op mag zetten en waar een enorme bak aan ambitie en kansen liggen? Ben je ook nieuwsgierig wat Holacracy nou eigenlijk is? Dan hebben wij een top-uitdaging voor je. Wij vragen: Minimaal HBO werk- en denkniveau Commerciële werkervaring (bijv. door een bijbaan) is een pré Affiniteit met commercie Affiniteit met de evenementensector Over de functie Activiteiten: Je hebt hebt veel telefonisch contact met leads.
Lees meer...

aanmelder.nl ontvangt het Certificate of Excellence 2018

12 november 2018

Tijdens Festivak in Mechelen, de vakbeurs voor de evenementenbranche, heeft Guido het Certificate of Excellence 2018 ontvangen. Reviewplatorm Eventplanner.nl beloont jaarlijks eventleveranciers die door hun klanten goed worden beoordeeld met het 'Certificate of Excellence'. Om in aanmerking te komen voor het certificaat moet het eventbedrijf een minimum aantal reviews halen en hoger scoren dan 9/10. Wij willen vooral onze klanten bedanken die een review hebben gegeven op Eventplanner.nl ! Benieuwd naar wat er over aanmelder.
Lees meer...