Maak kennis met Joakim

Als ervaren eventmanager weet Sales Manager Joakim als geen ander wat eventorganisatoren van aanmelder.nl nodig hebben om hun evenementen naar een hoger niveau te tillen.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

 

Joakim de Ruig Joakim: "Sinds mei 2019 werk ik bij aanmelder.nl als Sales Manager. Daarvoor werkte ik al 10 jaar in de evenementenbranche, als zelfstandig ondernemer, eventmanager en allround event medewerker op locatie (opbouwen, draaien en hosten van toernooien). Ik heb uit mijn vorige functies geleerd hoe belangrijk het is om van elk evenement te leren en die verbeterpunten mee te nemen naar het volgende event. Daarnaast heb ik ervaren hoe prettig het werkt om bij elk event gebruik te kunnen maken van de ideale maatwerk-oplossing en goede service op locatie.

"Zodra ze met aanmelder.nl hebben gewerkt, krijg ik vaak te horen dat ze niet meer anders willen"

Veel eventprofessionals doen het werk al jaren op dezelfde manier, zonder dat ze van aanmelder.nl hebben gehoord. Het is mijn taak om te laten zien op welke vlakken wij hun werk makkelijker kan maken. Het is erg leuk om de reacties na een eerste evenement met aanmelder.nl te horen; zodra ze met deze online event tool hebben gewerkt krijg ik vaak te horen dat ze niet meer anders willen!

Elke organisatie die events organiseert is anders. Door de juiste vragen te stellen kom ik er snel achter welk pakket van aanmelder.nl het meest gunstig is voor een event manager. Vervolgens laat ik de mogelijkheden hiervan zien, bijvoorbeeld de uitgebreide opties die al ver vóór het evenement (zelfs wanneer er nog geen aanmeldingen binnen zijn) worden ingepland. Van doelgroepen en ingeplande mailings, tot betalingsopties. Dit kan allemaal zonder dat er onmogelijke inschattingen moeten worden gemaakt voor het event. Ik ken de voordelen en valkuilen bij het plannen en draaien van een evenement en ik snap goed wanneer aanmelder.nl van toegevoegde waarde kan zijn in de praktijk. Of het nou kleine, grote, gratis of betaalde evenementen zijn. Ik vind het leuk om mee te denken met de eventmanager om tot slimme oplossingen te komen.

"Ik ken de voordelen en valkuilen bij het plannen en draaien van een evenement"

Wat ik zelf vroeger als event manager miste, maar waar ik nu door middel van aanmelder.nl andere event managers wél mee kan helpen, is de voorspelling van het aantal deelnemers. Vroeger was het altijd moeilijk in te schatten hoeveel mensen er daadwerkelijk op het evenement of bij jouw stand aanwezig zouden zijn. Met aanmelder.nl heb je hier veel beter inzicht in. Ook is het mogelijk om per segment je deelnemers vooraf te informeren over de activiteiten of workshops op het event zelf.

Heb je als eventprofessional advies nodig? Ik breng je graag op de hoogte van de gemakken die aanmelder.nl biedt op het gebied van eventorganisatie." 

Lees ook over Tips om zo productief mogelijk thuis te werken 

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

Nieuwsbrief