Kaartverkoop

Kaartverkoop en deelnemersregistratie voor events gaan samen bij aanmelder.nl. Na registratie ontvangt elke deelnemer een e-ticket en betaalbevestiging.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Online kaartverkoop

Bij online kaartverkoop krijgt een deelnemer direct na registratie het ticket toegezonden per e-mail. Op deze e-tickets staat een barcode or QR-code vermeld. Tickets met barcode of QR-code zijn veilige tickets. Zo kan hetzelfde ticket niet twee keer gebruikt worden en is het ticket direct gekoppeld aan de deelnemers die het ticket heeft gekocht.

Kaartverkoop evenement

Deelnemers van een event nemen een geprint ticket mee, of tonen hun telefoon met de code bij entree. Dit ticket kan bij ontvangst worden gescand door een ticketscanner. Dit zorgt voor een soepele ontvangst. Als de deelnemer zijn ticket kwijt is, zijn er verschillende zoekfuncties zodat deelnemers in het systeem teruggevonden worden. 

Barcode kaartverkoop

Barcodes of QR-codes op tickets zorgen voor een soepele ontvangst op een evenement. In de module van aanmelder.nl bevat het ticket altijd een barcode of QR-code. 

Ticket op mobiele telefoon

Papier is verleden tijd! Zo heb je met aanmelder.nl op je mobiele telefoon je ticket altijd bij de hand. Handig voor de organisator die kaartverkoop gemakkelijk wil houden, en geen probleem voor deelnemers die hun papieren tickets zijn vergeten.

Persoonlijke kleurenbadge

Bij ontvangst is het mogelijk om een persoonlijke kleurenbadge te printen. Lees hier meer over de scan & badge service

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Ticketsales

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!