Aanmeldformulier voor evenementen

Sleep gemakkelijk vragen in jouw online aanmeldformulier in eigen huisstijl. Binnen een paar minuten staat je aanmeldformulier mét eventwebsite live.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Software voor aanmeldformulieren

De software van aanmelder.nl helpt jou bij de registratie, uitnodigingen, communicatie en administratie van jouw evenement. Onze gebruiksvriendelijke tool zorgt veel voor tijdsbesparing zodat jij alleen bezig heeft te houden met de inhoud van het evenement. In een handomdraai stel jij een nieuw formulier op. Hoe complex deze ook mag zijn. Kom je er echt niet uit? Onze specialisten zijn enkel een telefoongesprek verwijderd.

Deelnemersregistratie voor evenementen kan veel tijd kosten. Door het proces te automatiseren maak je zakelijke deelnemersregistratie gemakkelijk, professioneel en zorg je voor een hogere opkomst. Maak binnen een paar minuten een online aanmeldformulier maken met onze tool.

Gebruiksvriendelijke formulieren

Bij het organiseren van een evenement is goede deelnemersregistratie de sleutel tot succes. De tool van aanmelder.nl is gebouw vanuit gebruiksvriendelijk oogpunt. Dit betekent dat er geen technische kennis is vereist om de tool te gebruiken. Het bouwen van een effectief aanmeldformulier doe je in aanmelder.nl simpelweg via de 'drag & drop ' methode.

 

Eenvoudig complexe formulieren maken

Het formulier biedt verschillende opties alle informatie die je nodigt hebt van deelnemers te verzamelen. Zo heeft u keuze tussen meerkeuze, open, select en checkbox vragen en bepaalt u zelf wanneer een registratie opent of sluit. Daarnaast kunt u limieten instellen en verschillende groepen aanmaken om de genodigden te segmenteren.

Vraag de deelnemers of ze mee-eten, naar welke programmaonderdelen ze willen gaan en wat hun dieetwensen zijn. Maak het zo beknopt of uitgebreid als je zelf wil. aanmelder.nl biedt vele mogelijkheden:

Nog veel meer features

Naast het aanmeldformulier, kun je met aanmelder.nl een event website maken, uitnodigingen en (groeps)berichten versturen, enquêtes verzenden en analyseren en nog veel meer. Meer weten? Bekijk de volledige feature lijst .

14-daagse trial

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise.

Meld je aan voor de trial en maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van aanmelder.nl.

Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Registratieformulier online

Joakim helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur een bericht:

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief