Invitatie

Geheel in eigen stijl uitnodigen, dat kan met aanmelder.nl. Invitatie, aanmeldformulier, e-mails en eventwebsite. Alles in één online omgeving.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Invitatie

Een goede invitatie is een voorbode voor een hoge opkomst. Importeer jouw gastenlijst en alle deelnemers krijgen een herkenbare uitnodiging die écht aanspreekt. In de online omgeving van aanmelder.nl kun je gemakkelijk alle communicatie in jouw huisstijl gieten. 

Voeg illustraties toe, kies de juiste kleuren en verfijn de teksten. Zo vertel je de deelnemers in geur en kleur over jouw aankomende evenement.

Beste ....

De invitatie is pas echt persoonlijk als de deelnemer direct wordt aangesproken door de uitnodiging. Jouw mails en andere uitingen hebben een eenduidig ontwerp en een herkenbare stijl. Zo weten de deelnemers direct wat er in het postvak zit.

Invitatie opvolgen met een herinnering

Voor een verhoogde opkomst stuur je een herinnering naar genodigden die nog niet hebben gereageerd. Gebruik het aanmeldformulier om een 06-nummer te verkrijgen en herinner de deelnemers met een persoonlijk bericht of SMS. Het opvolgen van een onbeantwoorde uitnodiging is altijd een goed idee.

Invitatie

Onderscheidende features

Ontdek alle features van aanmelder.nl hier, of maak een account aan om te zien hoe het werkt. Wist je dat je met aanmelder.nl ongelimiteerd aantal berichten kunt sturen naar de deelnemers?

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Vooraankondiging

Freek helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag over event invitaties

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!