Inschrijfformulier maken in Word?

Bereid de vragen die je wil stellen in het inschrijfformulier in Word. Laat deelnemers vervolgens veilig registreren in een online deelnemersregistratietool.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Inschrijfformulier in Word

Succesvolle evenementregistratie begint bij het maken van een goed inschrijfformulier voor deelnemers. In Word maak je vaak een opzet om de vragen goed te formuleren en de volgorde te bepalen. Vervolgens maak je een online formulier voor je evenement deelnemers in aanmelder.nl. Het formulier bevat onder andere een tekstvak, datumkeuze, selectievak, checkbox en meerkeuzevraag.

Deelnemersdata niet in Word bewaren

Pas op met het opslaan van deelnemersgegevens uit het inschrijfformulier in Word. Sinds de AVG wetgeving van toepassing is, moeten deelnemers van evenementen hun gegevens kunnen inzien, aanpassen en verwijderen. Word is daarom niet een registratieoplossing voor evenementen.

Alleen relevante onderdelen tonen in het inschrijfformulier

Met aanmelder.nl is het, in tegenstelling tot Word, mogelijk om vragen in het inschrijfformulier te verbergen als ze niet van toepassing zijn voor een specifieke groep deelnemers. Op basis van de gegeven antwoorden worden vragen getoond. Zo houd je het inschijfformulier voor deelnemers lekker overzichtelijk. 

Uitnodigen en herinneren

Niet alleen een inschrijfformulier maak je in aanmelder.nl: verstuur contacten uitnodingen in je eigen huisstijl. In deze uitnodiging staat direct de link naar je inschrijfformulier. Verstuur eenvoudig herinneringen aan je contactpersonen die het inschrijfformulier nog niet hebben ingevuld.

Zakelijke events met aanmelder.nl

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer.  Je kunt vrijblijvend een account en een testevenement aanmaken. Vanaf publicatie geldt de prijs per registratie.

aanmelder.nl is ISO gecertificeerd

We zijn ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging en ISO9001 voor kwaliteitsmanagement. Zo organiseer jij evenementen AVG-proof!

 

Lees ook over Voorbeeld uitnodiging event

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!