Inschrijfformulier maken

Een inschrijfformulier aanmaken voor jouw evenement? Met aanmelder.nl heb je in een paar eenvoudige stappen een AVG-proof formulier.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Waar begin je met het maken van een inschrijfformulier?

Het organiseren van een evenement begint met een gebruiksvriendelijk inschrijfformulier. Het is van belang om van te voren te bedenken wat je van je deelnemers wilt weten, welke afhankelijkheden er zijn en op welke volgorde de vragen gesteld worden. Maak dus altijd een klad, in bijvoorbeeld Word, voordat je gaat begint met het bouwen van het inschrijfformulier.

Dynamisch inschrijfformulier zonder IT kennis

Middels de drag & drop functionaliteit draai jij in enkele minuten een inschrijfformulier in elkaar. Er wordt geen technische kennis vereist als je aan de slag gaat met aanmelder.nl. Je kunt het formulier zo uitgebreid mogelijk maken als je wilt. Je kunt kiezen uit tekstvakken, datumkeuze, selectievakken, checkboxen en meerkeuzevragen

Deelnemersdata in Word

Met de komst van de AVG-wet moeten deelnemers van evenementen hun gegevens kunnen inzien, aanpassen en verwijderen. Word formulieren zijn daarom niet een oplossingen om persoonsgegevens van inschrijvingen te verzamelen. Met onze software behoudt een deelnemer het recht om data aan te passen op elk gewenst moment van de dag.

Ticketing en Betaling

Nadat je het inschrijfformulier hebt gemaakt, kun je makkelijk toegangsgeld toevoegen. Zo kunnen deelnemers na registratie ook direct betalen voor uw evenement. Betalingen kunnen via iDeal, PayPal, bankafschrijving of creditcard. Met onze opties voor financiële administratie kan de klant ook op factuur tickets bestellen. De klant blij, en je boekhouder blij.

Inschrijfformulieren en meer

Met aanmelder.nl kun je niet alleen verschillen inschrijfformulieren beheren, je kunt ook uitnodigen in je eigen huisstijl verzenden, een evenementen website beheren en enquêtes opstellen. Daarnaast geven wij in overzichtelijke statistieken weer die jou meer inzicht geven in je deelnemers.

Lees ook over Voorbeeld uitnodiging event

Joakim helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Meer weten over onze software? Neem contact met mij op.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!