Inschrijfformulier maken in Word

Maak een inschrijfformulier met tekstvakken, datumkeuze, selectievakken en nog veel meer aan. Hiervoor heb je Word niet nodig! Dit kan in eenvoudig en snel in aanmelder.nl

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Inschrijfformulier maken hoeft niet via Word

Succesvolle evenementregistratie begint bij het maken van een goed inschrijfformulier. Dit hoeft niet via een Word document. Een online formulier voor je deelnemers maak je in aanmelder.nl. Het formulier kan onder andere een tekstvak, datumkeuze, selectievak, checkbox en meerkeuzevraag bevatten. In 10 minuten zet je een inschrijfformulier op. Probeer het gratis!

Aanmeldingen voor programmaonderdelen, workshops en sessies

Verzamel je alle gegevens die je nodig hebt voor een succesvol evenement in Word? Dit kan heel eenvoudig in aanmelder.nl: houd in het inschrijfformulier direct de aanmeldingen voor programmaonderdelen, workshops of sessies bij. Ook vervolgkeuzes zijn makkelijk te registereren, handig voor het plannen van sessieruimtes of workshopruimtes. De gegevens van de deelnemers exporteer je vervolgens vanuit ons online registratiesysteem in een Excel document.

Registreer jij je vervolgkeuzes in Word?

Bestaat het programma uit meerdere dagen of onderdelen? Kies dan voor de mogelijkheid om vervolgkeuzes in het inschrijfformulier te registreren. Neemt een deelnemer deel aan een diner, vraag meteen naar eventuele dieetwensen. Dan heb je meteen de benodigde gegevens voor de cateraar bij elkaar.

Alleen relevante onderdelen tonen in het inschrijfformulier

Het is ook mogelijk om vragen in het inschrijfformulier te verbergen als ze niet van toepassing zijn voor een specifieke groep deelnemers. Hiermee toon je alleen de relevante onderdelen. Zo houd je het inschijfformulier lekker kort. Op deze hoef je geen inschrijfformulier te maken in Word. 

Uitnodigen en herinneren

Niet alleen een inschrijfformulier maak je in aanmelder.nl. In dit online registratiesysteem verstuur je je contacten uitnodingen in je huisstijl. In deze uitnodigiging staat direct de link naar je inschrijfformulier. Verstuur eenvoudig herinneringen aan je contactpersonen die het inschrijfformulier nog niet hebben ingevuld.

Badges printen - Word niet nodig!

Badges printen uit Word? aanmelder.nl biedt vele mogelijkheden voor het printen van badges. Ook hiervoor heb je geen tekstverwerkingsprogramma als Word nodig. Je gebruikt immers de gegevens die de deelnemer in het online aanmeldformulier heeft ingevuld. Met aanmelder.nl print je ter plaatse de badges met actuele informatie van de deelnemer. Staat er een foutje in de naam? Het aanpassen is zo gebeurd en voor je het weet heeft de deelnmer de juist badge in handen. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen.Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Voorbeeld uitnodiging event

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!