Gecertificeerde event software

De veiligheid van data van jou en jouw deelnemers is van het grootste belang voor aanmelder.nl Daarom is aanmelder.nl en haar processen ISO gecertificeerd. Ons gecertificeerde software platform voldoet aan de ISO27001 en ISO9001 standaard. Hier kun je het certificaat en de verklaring van toepasselijkheid downloaden.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

ISO27001 gecertificeerd

Jouw dataveiligheid en die van jouw deelnemers is van het grootste belang voor het evenementplatform waarop je organiseert. aanmelder.nl heeft de afgelopen jaren aanmelder.nl een veiligheidsorganisatie ontwikkeld die gcertificeerd is en technisch aan alle gangbare veiligheidsstandaarden voldoet..

Gecertificeerde software

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd door DNV.GL. Hier kun je het certificaat en de verklaring van toepasselijkheid downloaden. Je kunt meer lezen over onze veiligheidsniveau's op deze pagina over onze certificering in ISO27001.

 

ISO9001 gecertificeerd

Naast een focus op dataveiligheid hebben we ons ook tot doel gesteld alle processen binnen aanmelder.nl op een efficiente en gecontroleerde manier uit te voeren. Onze ISO9001 gecertificeerde bedrijfsvoering helpt bijvoorbeeld bij het verlagen van risico's en het continu evalueren van onze bedrijfsprocessen. Alle dingen die we doen nemen we onder de loep. Belangrijk is dat deze gecertificeerde processen elke maand, kwartaal of jaarlijks opnieuw tegen het licht gehouden worden. Daarbij komt periodiek ook een externe certificeerinstantie meekijken. Hiermee is aanmelder.nl een duurzamer en effectiever bedrijf.

Lees meer over ons ISO9001 gecertificeerde platform. Uiteindelijk hebben de zaken gewoon goed op orde.

Lees ook over Evenementen software

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!