Formulier voor congres

Verwerk je eigen huisstijl in een online registratieformulier van je congres. Ontwerp gemakkelijk vragen en zet zo je congresformulier op. Met ons online formulier voor je congres wordt registreren makkelijker.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Jouw registratieformulier online

Bij het organiseren van een zakelijk evenement of congres is online deelnemersregistratie de sleutel tot succes. Het belangrijkste onderdeel van registratie is het online registratieformulier. En dat kan je via aanmelder.nl gemakkelijk online bouwen.

Makkelijk vragen in jouw registratieformulier

Je hoeft geen technische handelingen te verrichten. Het bouwen van een effectief registratieformulier doe je in aanmelder.nl simpelweg door vraagtypen in het registratieformulier te slepen. Zo bouw je in 10 minuten een overzichtelijk aanmeldformulier. De vraagtypen die je voor congressen en zakelijke events nodig hebt, kan je direct gebruiken: multiple-choice vragen, naam en adresvragen, maar ook ticketgelden, openvragen en afhankelijkheden.

Formulier voor congres of conferentie

Wij hebben ervaring met het effectief ontwerpen van formulieren voor congres, conferentie of zakelijk evenement. Zo kan er ook toegangsgeld worden betaald door deelnemer na de registratie.

Bekijk onze video en informatie over registratieformulier

Bekijk direct onze video over het maken van jouw registratieformulier online.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Bezoekersaantallen registreren

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!