Aanmeldformulier & Registratie

Slimme aanmeldformulieren met een geweldige gebruikerservaring

Meerkeuze en open vragen

Sleep eenvoudig verschillende vraagsoorten in het aanmeldformulier voor deelnemers. Kies uit bijvoorbeeld meerkeuze- of open vragen, select en checkbox vragen.

Vragen afhankelijk maken

Toon vragen in het aanmeldformulier afhankelijk van door de deelnemer gegeven antwoorden. Zo ziet de deelnemer alleen de vragen die voor hem/haar relevant zijn.

Stel limieten in

Stel een maximum capaciteit in voor de registratie van bepaalde onderdelen van het programma. Geen overvolle workshops of deelsessies en zeker geen handmatig indelen.

Sluit automatisch de registratie

Angst voor een overinschrijving is niet nodig. Zijn alle tickets verkocht? Dan sluit de registratie van het evenement automatisch.

Registratie op datum openen/sluiten

Sluit de de registratie op datum, stel makkelijk in tot wanneer deelnemers zich kunnen aanmelden voor het evenement.

Aanspreken met jij of u

Maak berichten aan deelnemers persoonlijk door ze aan te spreken op de door hen gewenste manier. Formeel, informeel, genderneutraal, het is allemaal mogelijk.

Doelgroepen, deelnemersgroepen

Als een evenement verschillende doelgroepen heeft, kan iedere groep op zijn eigen manier benaderd worden. Van de save the date tot de enquête achteraf.

Open of besloten registratie

Is het evenement toegankelijk voor iedereen of alleen op uitnodiging? Stel de inschrijfmogelijkheid in op open of gesloten.

Incentives aanbieden

Gebruik een tracking code om onderdelen van het programma alleen beschikbaar te maken voor bepaalde gasten. Geef bijvoorbeeld toegang tot gesloten sessies of reken een andere prijs.

Realtime inzicht

Altijd toegang tot een up-to-date overzicht van wie zich heeft aangemeld en welke keuzes deelnemers hebben gemaakt. Scherp de eventmarketing aan voor een goede opkomst.

Automatisch bevestigingsbericht

Na inschrijving krijgt een deelnemer automatisch een bevestigingsbericht. Hoe dat bericht eruit ziet is helemaal aan te passen.

Gegevens wijzigen

Stel per event in of deelnemers wel of niet zelf hun gegevens mogen aanpassen. Dat kan aanvullend ook per vraag in het aanmeldformulier.