Veelgestelde vragen

Algemeen

aanmelder.nl is doe-het-zelf deelnemersregistratie software. Online maak je een aanmeldformulier voor deelnemers, event website, uitnodigingen, tickets, betalingen en enquêtes. Je beheert registraties en hebt overzicht met statistieken. Alles wat je nodig hebt voor een professionele deelnemersregistratie en event communicatie.

Scan & Badge is onze check-in en badge printing service die we bieden.

Samen slimmer worden, daar doen we het voor. We zijn ervoor om te zorgen dat mensen bijeenkomen op evenementen waar kennisoverdracht plaatsvindt.

aanmelder.nl bestaat sinds 2008. We zijn een groeiend bedrijf van 20 mensen met een Support team, Productontwikkeling team waar onze in house developers werken aan nieuwe features, en een team voor Scan & Badge: check-in en badge printing op locatie.

Lees meer over het team

Geïntegreerde tickets en betalingen. Door deze feature heb je géén aparte ticketservice nodig. Naast de verschillende online betaalmethoden biedt aanmelder.nl de mogelijkheid om deelnemers op factuur laten betalen. Als organisator ontvang je een verzamelfactuur van alle ticketgelden van deelnemers. Overzichtelijk voor jou en de boekhouder.

Meer over tickets en betalingen

ISO gecertificeerd. aanmelder.nl is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd als enige registratieproduct in de Benelux. Hiermee voldoen wij, maar ook onze klanten, aan de eisen gesteld in de de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Meer over informatieveiligheid

Features voor kennisevenementen. Ons hart klopt sneller van kennisevenementen. Het grootste deel van de evenementen die met aanmelder.nl worden georganiseerd vallen onder deze categorie. Voor het organiseren van congressen hebben we Abstract Handling ontwikkeld: het toewijzen van papers aan reviewers ter beoordeling.

Bekijk alle features

Scan & Badge, powered by aanmelder.nl. Het door ons ontwikkelde check-in systeem met on-site badgeprinting is beroemd tot ver over de landsgrenzen.

Meer over Scan & Badge

aanmelder.nl is geschikt voor ieder type zakelijk evenement: congres, seminar, open dag, beurs, lezing, productpresentatie, jubileum, nieuwjaarsborrel, enzovoorts.

aanmelder.nl is ook heel geschikt om zakenreizen te organiseren.

Specifiek voor academische evenementen bieden we het Academic pakket aan.

Je kunt op verschillende manieren beginnen om evenementen te organiseren met aanmelder.nl

Maak vrijblijvend een account aan. Je kunt een account aanmaken in trial fase en beginnen met het maken van een aanmeldformulier, event website en meer! Pas op het moment dat je ervoor kiest je account te activeren en er aanmeldingen volgen, geldt de prijs per geregistreerde deelnemer. Zo ontdek je aanmelder.nl op je eigen gemak.

Vraag een telefonische demo aan. Een van onze supportcollega's zal in ongeveer 20 minuten de verschillende features van aanmelder.nl met je doornemen. Ook hier is het handig als je al een testevenement hebt aangemaakt in aanmelder.nl. Specifieke vragen over jouw evenement kun je tijdens deze demo stellen.

aanmelder.nl komt bij je langs. Als je weet waar je naar op zoek bent qua functionaliteiten en je een oplossing voor deelnemersregistratie voor meerdere evenementen wilt bespreken, komen we graag langs.

aanmelder.nl is beschikbaar voor deelnemers in het Nederlands, Engels, Duits en Spaans.

De beheeromgeving van aanmelder.nl voor organisatoren is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

aanmelder.nl is een doe-het-zelf software, maar we ondersteunen onze klanten bij de organisatie van hun evenementen.

Productondersteuning, maar ook advies over complexe deelnemersregistratie voor jouw evenement leveren we graag. We werken altijd mee aan een oplossing. Onze klanten waarderen dat. Dat verklaart ook onze NPS score van 65.

Bekijk ook de supportartikelen voor veelvoorkomende vragen, mail naar info@aanmelder.nl of bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00.

Voor vragen over Scan & Badge kun je altijd terecht bij je eventmanager.

Prijzen

Voor het gebruik van aanmelder.nl en alle features in het desbetreffende pakket, geldt een prijs per geregistreerde deelnemer. Dus geen vaste licentiekosten, maar pay-as-you-go. Hoe meer aanmeldingen, hoe lager de prijs per aanmelding. De kosten staan op deze manier altijd in verhouding met de grootte van je evenement.

Bereken eenvoudig de prijs per registratie

aanmelder.nl groeit als onze klanten succesvolle evenementen organiseren. Ons supportteam helpt je dan ook graag op weg met de organisatie van je evenement. Support is inbegrepen in de prijs.

Registraties bundelen

Voor het gebruik van aanmelder.nl bij meerdere evenementen, zijn bundels een uitkomst. Een bundel is een gebundeld aantal registraties, vooraf gefactureerd. Op basis van het geschat aantal deelnemers in een jaar. Zo maak je gebruik van de gunstigste tarieven. Bundels zijn twee jaar geldig.

Bij online betalingen worden transactiekosten gerekend. Transactiekosten bestaan uit de kosten de online betaling (iDEAL, PayPal of creditcard), het aanmaken en versturen van e-tickets en de financiële administratie. Per betaalmethode verschillen de kosten.

Bekijk hier het overzicht van transactiekosten.

Ja, je kunt aanmelder.nl uitproberen door vrijblijvend een account aan te maken. Je begint online aan je eerste evenement. Dit evenement bevindt zich in de testfase. Probeer features zoals het aanmeldformulier en eventwebsite uit. Pas als je het evenement publiceert en deelnemers zich aanmelden, gelden de prijzen per geregistreerde deelnemer.

Features

Het Standard pakket is voor evenementen zonder betaalde tickets. Alle standaardfunctionaliteiten zitten hier in: aanmeldformulier, eventwebsite, uitnodigingen, enquêtes en statistieken.

Het Professional pakket is uitgebreid met een geïntegreerde ticketing en betalingsmodule. Dit pakket gebruik je als je een betaald evenement organiseert, als je Scan & Badge gaat inzetten, als je de eventwebsite wilt koppelen met een eigen domein of het aanmeldformulier wilt embedden. Met het Professional pakket is het ook mogelijk om je communicatie toe te spitsen op specifieke doelgroepen. Zo ontvangt iedere gast gepaste communicatie.

Ja, je kunt het aanmeldformulier embedden op je eigen website. In een paar stappen is het geregeld. Deze feature is beschikbaar in het Professional pakket.

Voor wie

We werken voor veel verschillende organisaties, van groot tot klein. Onderwijsinstellingen, (semi-)overheden, uitgeverijen, corporates, brancheverenigingen, congres- en evenementenbureaus, zakenreisbureus, accountants- en advocatenkantoren.

Wat onze klanten gemeen hebben is dat ze professionele evenementen organiseren.

Bekijk de cases

aanmelder.nl is geschikt voor ieder type zakelijk evenement: congres, seminar, open dag, beurs, lezing, productpresentatie, jubileum, nieuwjaarsborrel, enzovoorts.

aanmelder.nl is ook heel geschikt om zakenreizen te organiseren.

Specifiek voor academische evenementen bieden we het Academic pakket aan.

Het Academic pakket is specifiek voor academische evenementen, zoals wetenschappelijke congressen. Een belangrijk onderdeel bij dit type evenementen is het selecteren van wetenschappelijke papers die tijdens het congres worden behandeld. Gemiddeld worden er meer dan honderd papers ingezonden. Met de Abstract Handling module is het mogelijk om papers blind laten beoordelen door verschillende reviewers.

Lees hier meer over Abstract Handling

Voor het gebruik van de software betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Dit pay-as-you-go model maakt aanmelder.nl ook geschikt voor kleine evenementen.

Organiseer je terugkerende evenementen zoals kennissessies? Dan is het zeker tijdsbesparend om deelnemers te registreren met aanmelder.nl, omdat er een slimme evenement-kopieer functie in aanmelder.nl is ingebouwd.

Werken met aanmelder.nl

Bij aanmelder.nl doen we er alles aan om jouw data en die van deelnemers te beveiligen:

  • aanmelder.nl is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. Dit is de hoogste standaard op het gebied van kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. Daarom mogen wij bijvoorbeeld voor Rijksoverheidsdiensten werken. Meer over ISO.
  • Alle data in aanmelder.nl is encrypted. De data is van deelnemers en organisatoren en wordt nooit verkocht aan derden.
  • Onze servers staan in Nederland en Ierland, waar de EU-wetgeving op van toepassing is.
  • Processen worden continu gemonitord. Onze developers hebben zelfs een ISO-bot ontwikkeld die risico's in kaart brengt.
  • Bij aanmelder.nl hebben we een actief beleid om goede afspraken te maken met al onze opdrachtgevers en onze leveranciers. We hebben een standaard bewerkersovereenkomst klaarstaan in aanmelder.nl die je kunt invullen en downloaden.

Lees hier meer over dataveiligheid bij aanmelder.nl

Evenementen organiseren is een teamsport. aanmelder.nl faciliteert teamwork door Organisaties. Iedereen werkt vanuit een eigen aanmelder.nl-account aan de evenementen van een organisatie. Je kunt teamleden toevoegen zonder extra kosten. Wachtwoorden delen met collega's is verleden tijd. De hoofdorganisator of 'eigenaar' van de organisatie in aanmelder.nl, regelt het toegangsmanagement en daarmee wie welke bewerkingsrechten heeft.

Meer over organisaties

  • Verreweg de meeste klanten kiezen ervoor om de kaartverkoop en online betalingen via aanmelder.nl te laten verlopen. De ticketgelden worden via zusterorganisatie Delft Congress Support (DCS) uitgekeerd aan de organisator van het evenement. Gewoonlijk vindt de uitbetaling plaats binnen 14 dagen na afloop van het evenement. Je ontvangt één verzamelfactuur met de ticketgelden en een factuur voor het gebruik van aanmelder.nl. Deze twee facturen worden met elkaar verrekend. Tussentijdse uitbetalingen van ticketgelden zijn in overleg mogelijk.
  • Een deel van onze klanten kiest ervoor de betalingen via een koppeling met payment service provider (PSP) Online Betaalplatform te laten verlopen. De ticketgelden staan dan sneller op de eigen bankrekening, binnen 5 dagen. Het overzicht van de ontvangen betalingen kun je via deze methode niet online in aanmelder.nl inzien.

Het komt vaak voor dat een organisatie evenementen organiseert in verschillende teamsamenstellingen, maar ook vanuit andere budgetten. Daarom hebben we in aanmelder.nl Organisaties ontwikkeld. Iedere organisatie of suborganisatie kan facturatieprofielen instellen. Vervolgens kan er per evenement een facturatieprofiel worden gekozen.

Meer over facturatieprofielen

Nieuwsbrief