Event website

Bij het organiseren van een evenement begin je natuurlijk met het visitekaartje; een website. Met de software van aanmelder.nl maak je eenvoudig en snel een website voor jouw evenement. Natuurlijk inclusief registratieformulier, tickets en plek voor het programma, route, contactinformatie en meer.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Een event website is zo gebouwd

Met onze software heb je binnen enkele stappen een professionele evenementen website met registratieformulier en een ticketmodule. Jouw event website kun je zo uitgebreid maken als je wil. Natuurlijk staat je formulier centraal, maar je maakt in een handomdraai extra pagina's voor het programma, sprekers, routes en overige informatie die je wilt delen met de deelnemers.

Je hebt geen technische kennis nodig. Middels een template zet je zonder hulp van development of IT een professionele website neer. Heb je specifieke wensen en technische kennis in huis? Door CSS toe te voegen is er nog meer mogelijk.

 

De mogelijkheden van een aanmelder.nl event website

aanmelder.nl biedt vele mogelijkheden voor event websites! Hieronder sommen we alle features op:

Event website in eigen huisstijl

Je website bouw je in de software van aanmelder.nl, maar je wilt natuurlijk wel je eigen huisstijl toepassen. Dit is geen probleem. Onze software biedt verschillende opties om de website in te richten met jouw logo, kleuren, lettertypes en stijlen. Jouw doelgroep herkent dus de website alsof die van jou is. De huisstijl opties komen terug bij de opmaak van e-mail en uitnodigingen.

Responsive website

De websites van aanmelder.nl zijn responsive. Dat betekent dat de website op elke smartphone, tablet en PC-scherm volledig functioneert. Je deelnemers kunnen zich dus aanmelden via elk gewenst apparaat.

Maak je event website leesbaar

Gebruik de tekstuele opmaakopties om je tekst leesbaar en overzichtelijk maken. Een tekst die niet leesbaar is, wordt niet gelezen. Gebruik koppen om de inhoud van de pagina over te brengen zodat de gebruiker de informatie kan scannen.

Duidelijke menustructuur

Soms heb je aan één pagina voldoende. Maar vaak wil je meer informatie kwijt op een event website. Binnen aanmelder.nl kun je verschillende pagina's aanmaken en je eigen menustructuur opbouwen. Dit zorgt voor een helder en gestructureerd overzicht voor de deelnemer.

Google Analytics of Google Tag Manager

Om het succes van je evenementen website te meten installeer je Google Analytics of Google Tag Manager. Met deze tools krijg je inzicht in het gedrag van gebruikers, via welke bronnen gebruikers naar je website komen en hoeveel doelen je event website behaald.

Een eigen URL

Kies je eigen URL die verbonden is aan het aanmelder.nl account. Vergroot de vindbaarheid door het belangrijkste zoekwoord in je URL te verwerken of gebruik de event naam voor herkenning.

Iframe video's of andere content

Plaats video's of andere content op je website middels een iframe. Een iframe bestaat uit een stuk code waarmee je als het ware content op je website plaatst. Dit is een veilige manier voor het plaatsen van bijvoorbeeld video's omdat het niet ten koste gaat van de website snelheid.  

Wees verzekerd van een beveiligde website

De website wordt gehost op een https:// domein. Dit betekent dat de website en de gebruikersinformatie beveiligd is. Dit is fijn voor jou als organisator maar ook voor de deelnemer. aanmelder.nl is ISO gecertificeerd waardoor we beveiliging van deelnemersgegevens kunnen garanderen.


Bespaar tijd en kosten

Met onze software bespaar je tijd maar vooral veel kosten. Het bouwen en ontwikkelen van website kost tijd en middelen. Externe ontwikkelaars zijn vaak duur en hebben een volle planning. Je moet dus ruim van te voren beginnen met de bouw van de website. Met de evenementen software van aanmelder.nl is dit niet nodig. Zo begin jij ontspannen aan de planning van je event.


Voorbeelden van event websites

Inspiratie nodig? Wij hebben alvast 3 event website voor je uitgewerkt. Van een simpele one pager tot een meer uitgebreide website.

Clean and Simpel

Geen toeters en bellen. Aanmelden voor het event en klaar.

Meerdere pagina's

Alle informatie over je event op meerdere pagina's.

Uitgebreide formulieren

Bouw geavanceerde formulieren met verschillende opties en scenario's.

Snel aan de slag met je event website

Klaar om te beginnen met bouwen? Meld je vrijblijvend aan bij aanmelder.nl en je kunt direct starten met je event website. Bekijk de mogelijkheden en maak een eerste opzet van je website. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Pas wanneer je de website publiceert en gebruikers deelnemers zijn, worden er kosten berekend.

Lees ook: 10 must haves voor elke event website.

 

 

 

Lees ook over Inschrijfformulier

Joakim helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

Nieuwsbrief