Eventregistratie

Online eventregistratie bespaart veel tijd als je een evenement organiseert. Met aanmelder.nl kun je zelf gemakkelijk evenementen organiseren.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Eventregistratie

Inzicht, overzicht en controle over de gehele eventregistratie: dat heb je met aanmelder.nl. Zo zie je wie zich heeft aangemeld, voor welke programmaonderdelen, en krijg je wekelijks een update met de complete event-informatie. Informatie waar je als organisator op zit te wachten.

Online eventregistratie en betalingen

De combinatie van online betalingen, via bijvoorbeeld iDEAL of credit card, en online eventregistratie is heel krachtig voor congressen en workshops. In onze online omgeving kun je ook gemakkelijk betalingen koppelen. Je ziet in één oogopslag wie zich hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. Zo houdt aanmelder.nl de financiele administratie rondom je event bij.

Hoe begin ik?

Bij aanmelder.nl kun je in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. Stap 1 van de eventregistratie is het maken van een online aanmeldformulier met daarin de vragen die je wilt stellen aan deelnemers. Op elk moment kun je de stand van de registraties inzien.

Eventregistratie en communicatie

Na de eventregistratie blijf je in contact met de deelnemers van je event via de website, email en SMS. Ook kun je via onze online omgeving gemakkelijk groepsberichten sturen. De groepen kun je zelf gemakkelijk indelen bij het uploaden van de gastenlijst. 

Soepele entree op je event

Naast de online omgeving is aanmelder.nl ook aanwezig op je event met Scan & Badge. Deze door aanmelder.nl ontwikkelde dienst is de kers op de taart van je event. Binnen een paar seconden kun je deelnemers inchecken en komt er een gepersonaliseerde badge uit de printer rollen. Onze engineer zet alle spullen klaar voor gebruik en instrueert de hosts terwijl jij je op andere zaken richt. 

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Ticket-verkoop

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!