Event tickets

Organiseer je een evenement en verkoop je tickets? aanmelder.nl maakt tickerverkoop eenvoudig. Met onze gebruiksvriendelijke software zet je snel een evenement op. Stel tickets in, kies betaalmethodes en publiceer het evenement. Verkoop vandaag nog je eerste tickets en meld je aan!

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Volledige ticketmodules

aanmelder.nl regelt alles rondom registratie, communicatie en administratie voor jouw evenement. Dit betekent dat jij een hoop tijd bespaard en een deel van het ticket proces kunt automatiseren. Je bouwt een event website met aanmeldformulier die je koppelt aan de ticketmodule. Alles in één. Niet alleen voor jezelf een fijne ervaring, maar ook voor je deelnemer.

Event tickets samenstellen in 4 eenvoudige stappen.

In 4 stappen stel jij je tickets samen. Wil je verschillende tickets aanbieden met bijvoorbeeld kortingscodes of early birds tickets, dan stel je dit allemaal gelijk in.

Kies een betaalmethode

Laat deelnemers betalen via iDeal, creditcard of PayPal. Kies zelf welke betaalmethode je beschikbaar wilt stellen. Liever op factuur betalen? Kies dan voor een bankoverschrijving. Hier voer je ook het btw tarief in en of je e-facturatie wilt gebruiken.

Bedrijfsgegevens

Hier vul je de gegevens in voor facturatie en eventuele gegevens voor bankoverschrijvingen.

Betaalherinneringen

Ook herinneringen automatiseer je door ze van te voren al in te stellen. Je kunt onze standaardberichten gebruiken of zelf berichten samenstellen.

Toegangsbewijzen

Als laatste stel je alle toegangsbewijzen samen die je wilt aanbieden. Hier stel je de prijzen in en eventuele kortingscodes of incentives.

Alle communicatie zoals bevestigingen, uitnodigingen en herinneringen worden verzonden in je eigen huisstijl.


Meer weten? Fien neemt je stap voor stap mee naar het instellen van tickets.

 

Financiële administratie voor tickets

aanmelder.nl verzorgt volledig de administratie, van betalingsherinneringen tot creditfacturen. We bieden verschillende functionaliteiten aan die jouw een hoop tijd en administratieve rompslomp besparen.

Één verzamelfactuur

Kies je voor 'DCS' voor de inning en uitbetaling van de ticketgelden, dan ontvang je na afloop van het evenement 1 verzamelfactuur met ticketgelden van deelnemers, min kosten voor het gebruik van aanmelder.nl. Uitbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na afloop van het evenement.

Incassobureau

Verreweg de meeste facturen worden op tijd voldaan. Maar als het nodig is, kunnen facturen die nog niet zijn voldaan, geïnd worden door een incassobureau via aanmelder.nl.

Automatische betalingsherinneringen

Stel online gemakkelijk automatische betalingsherinneringen in voor de deelnemers die hun factuur nog niet hebben voldaan. Bepaal de termijn en het bijgevoegde bericht.

BTW per onderdeel

Stel de BTW-tarieven in voor de verschillende onderdelen van de factuur. Laag tarief, hoog tarief of vrijgesteld van BTW in het geval van tickets voor buitenlandse deelnemers.

Factuurregels toevoegen

Alle informatie die nodig is voor op een factuur, is eenvoudig toe te voegen. Door zowel de deelnemer als door de organisator.

Creditfacturen

Financiële administratie is niet de favoriete taak bij het organiseren van een evenement. In aanmelder.nl is het maken van (credit)facturen een simpele actie.

Refunds

Bepaal of iemand in aanmerking komt voor een refund. Via aanmelder.nl is de refund door te voeren. De deelnemer ontvangt een creditfactuur en het geld.

E-facturen

Aangesloten op het PEPPOL/Simplerinvoicing netwerk? Dan verstuur je gemakkelijk de e-factuur. Een e-factuur is een gestructureerd digitaal bestand en is hierdoor automatisch te verwerken in verschillende systemen.

Snelle uitbetaling ticketgelden

Een andere optie voor de uitbetaling van ticketgelden is via een koppeling met Online Betaalplatform. Deelnemers betalen hun ticket online direct aan jou. Het geld staat sneller op de rekening. Ieder ticket verwerk je apart in je administratie.


Start nu de 14-daagse trial

Ben je benieuwd of aanmelder.nl kan bijdragen aan het succes van je evenement? Start dan direct de 14-daagse trial en ervaar het zelf. Test en ontdek de software en alle opties. Bij aanmelder.nl betaal je per ontvangen registratie, je zit dus niet aan abonnementskosten vast.

 

Lees ook over aanmelder.nl het 1,5 meter evenement

Joakim helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief