Event software

Bezoekersregistratie, aanmeldformulier, website, uitnodigingen, statistieken. Bij een event organiseren komt veel kijken. Daarom wil je alle informatie overzichtelijk op één plek.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Complete event software

Als je regelmatig events organiseert weet je hoe belangrijk het is dat je als organisator op ieder moment inzicht hebt in de stand van zaken. Bij aanmelder.nl in Delft zijn we al 9 jaar bezig om evenementen slimmer te organiseren. Inmiddels is aanmelder.nl het meest volledige event software pakket op de markt!

 • Aanmeldformulier
  Drag en drop en maak vragen afhankelijk van eerder gegeven antwoorden.
 • Uitnodigingen versturen
  Geheel in eigen huisstijl.
 • Eventwebsite
  Registreer gemakkelijk een domeinnaam of integreer het formulier met je eigen website.
 • Ticketing & online veilig betalen
  iDEAL, PayPal, creditcard. Er zijn talloze opties.
 • Berichtencentrum
  Communiceer via e-mail en SMS met deelnemers.
 • Enquêtes
   Stel vragen om je volgende event nog beter te maken.
 • Statistieken
   Wie, wat, waar, hoeveel? Precies de informatie waar je op zit te wachten.
 • Debiteurenadministratie
  Volledig overzicht op wie er heeft betaald. Stuur eenvoudig herinneringen.

aanmelder.nl heeft nog veel meer features. Bekijk ze in de featurelijst.

Event software

Geheel in eigen huisstijl

Maak van de eventwebsite voor een seminar, congres of conferentie een herkenbare en betrouwbare omgeving. Uitnodigingen, aanmeldformulier, eventwebsite: aanmelder.nl biedt heel veel opties om branding tot in de puntjes door te voeren.

Onderscheidende event software

Geen dure licentiekosten, bij aanmelder.nl betaal je per geregistreerde deelnemer. Hoe meer deelnemers, hoe lager de prijs per registratie. Een indicatie van de kosten per registratie bereken je gemakkelijk hier.

 

Event software

Ook Scan & Badge service

aanmelder.nl is meer dan alleen event software, we helpen je ook offline evenementen te organiseren. Deelnemers van events inchecken én direct gepersonaliseerde badges printen. Het aanmelder.nl team ontwikkelde deze unieke Scan & Badge service om de ontvangst van evenementen professioneel te laten verlopen. De aanmelder.nl printers printen in enkele seconden een gepersonaliseerde badge voor het event.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd

Lees ook over Online ticketverkoop systeem

Freek helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Vraag me hier alles over features die jij nodig hebt voor je event

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.