Integraties en koppelingen

Interactieve integraties voor je evenement

Integraties en koppelingen

Interactieve integraties voor je evenement

Breid de eventregistratie en -communicatie van aanmelder.nl uit met interactieve event-toepassingen. Voor een naadloze workflow voor het organiseren van je evenement.

 

We werken doorgaand aan aanvullende samenwerkingen met partijen die de nieuwste oplossingen bieden op het gebied van event-interactie. Op de hoogte blijven van nieuwe integraties? Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe integraties.

Meer dan 70.000 events tot een succes gemaakt

High Quality - Customer Logos

aanmelder Connect

Ontdek Aanmelder Connect – jouw gateway naar het bouwen van aangepaste integraties! Met onze API hoef je je geen zorgen meer te maken over import- en exportwerkzaamheden. Volledige controle over je eigen data ligt binnen handbereik!

Networkapp

Networkapp richt zich op het leggen of faciliteren van verbindingen. Binnen het platform zijn er diverse, slimme functionaliteiten die gebruikers inspireren en aanzetten tot actieve participatie. Zo kunnen deelnemers laagdrempelig netwerken. De tool kan gekoppeld worden met Event Management, zodat jouw deelnemers gemakkelijk ook in de app beschikbaar worden gemaakt.

NetworkTables

Heb je wel eens naar de deelnemerslijst gekeken en jezelf als doel gesteld om bepaalde personen op het evenement te spreken? Één-op-één-sessies en een bewuste tafelindeling helpen hierbij. Met NetworkTables maak je het deelnemers mogelijk om effectief te netwerken en de volledige potentie van het evenement te benutten.

Ervaar het zelf en start vandaag nog met de 14-daagse trial