Integraties en koppelingen

Interactieve integraties voor je evenement

Integraties en koppelingen

Interactieve integraties voor je evenement

Breid de eventregistratie en -communicatie van aanmelder.nl uit met interactieve event-toepassingen. Voor een naadloze workflow voor het organiseren van je evenement.

 

We werken doorgaand aan aanvullende samenwerkingen met partijen die de nieuwste oplossingen bieden op het gebied van event-interactie. Op de hoogte blijven van nieuwe integraties? Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe integraties.

API

Met de aanmelder.nl API kun je een eigen integratie bouwen. De API vervangt eventuele import- en export werkzaamheden. Met de API heb je het beheer over je eigen data volledig in de hand

EventInsight

EventInsight zorgt voor meer betrokkenheid van deelnemers tijdens jouw evenement en meer inzicht in de resultaten van het evenement. Deelnemers kunnen elkaar (AVG-proof) contacten, je kunt feedback vragen aan de deelnemers over het event en je kunt een duidelijk overzicht van de belangrijkste KPI’s genereren. Kortom, insights om je event(s) te blijven verbeteren.

NetworkTables

Heb je wel eens naar de deelnemerslijst gekeken en jezelf als doel gesteld om bepaalde personen op het evenement te spreken? Één-op-één-sessies en een bewuste tafelindeling helpen hierbij. Met NetworkTables maak je het deelnemers mogelijk om effectief te netwerken en de volledige potentie van het evenement te benutten.

Vragen over aanmelder.nl

Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem dan direct contact op met onze Event Consultants. Zij geven je graag advies over de oplossingen voor jouw evenement.

+31 (0) 15 200 21 92

sales@aanmelder.nl