Evenementsoftware

Onze evenementsoftware zorgt voor gemakkelijke deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie zoals uitnodiging, herinnering en enquetes.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Evenementsoftware voor uw evenement

Evenementsoftware wordt door evenement-organisatoren gebruikt voor deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie. Evenementsoftware bestaat dan uit een aantal evenementsoftware onderdelen voor verschillende doelen tijdens een evenement. Zo kan evenementsoftware vooral deelnemersregistratie uitvoeren, maar evenementsoftware kan ook breder worden ingezet, zoals evenementsoftware voor evenementmarketing, evenementsoftware voor ticketverkoop of evenementsoftware die badges print en deelnemers met elkaar in contact brengt.

Online evenementsoftware

 

Tegenwoordig wordt evenementsoftware online als softwaredienst geleverd. Hier is aanmelder.nl een voorbeeld van. Online evenementsoftware is direct te gebruiken door organisatoren die de evenementsoftware niet hoeven te installeren. Je kan op elke computer de evenementsoftware in de browser gebruiken, en zo is deze evenementsoftware ook op je mobiel bereikbaar. Met sofware-as-a-service wordt evenementsoftware niet alleen makkelijker te gebruiken, maar ook goedkoper, omdat er geen evenementsoftware-pakket hoeft te worden aangeschaft.

Tools in evenementsoftware

Evenementsoftware kan voor de registratie en communicatie van het evenement verschillende tools of modules bevatten. De meest gebruikte evenementsoftware toepassing is deelnemersregistratie, uitnodigen en communiceren en ticketverkoop.

Evenementregistratie software

Het onderdeel van evenementsoftware dat voor de deelnemersregistratie wordt gebruikt, is vooral belangrijk in het voortraject van het evenement. Met deelnemersregistratie software worden de gegevens van alle deelnemers verzameld waardoor de organisator een goed overzicht over de deelnemers krijgt.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Eventsoftware

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!