Evenementen software

Met onze evenementen software worden deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie makkelijk gemaakt. aanmelder.nl neemt werkzaamheden uit handen en zorgt ervoor dat jij als organisator je volledig kan focussen op het succes van het evenement.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Bespaar tijd met slimme evenementen software

Een evenement organiseren vereist veel tijd en een strakke planning. Deelnemersregistratie, ticketing, betalingen, event promotie, administratie en het verzenden van uitnodigingen worden eenvoudig gemaakt met onze evenementen software. Jij stelt met onze gebruiksvriendelijke tool in enkele stappen een evenementenpagina, registratieformulier en betalingsmodule samen. Vervolgens nodig je jouw gewenste deelnemers uit en gaat de rest vanzelf. Als de aanmeldingen binnenstromen helpt onze software met de verwerking van de administratie en vullen de dashboards zich met interessante statistieken die meer inzicht geeft in de deelnemers. Met behulp van de software van aanmelder bespaar je dus veel tijd tijdens de organisatie van je evenement.

Features evenementen software

Ons evenementen systeem bestaat uit verschillende evenementen die voor verschillende doeleinden dienen. Bij onze software staat gebruiksvriendelijkheid voor op. Je hebt geen development of ICT kennis nodig om met aanmelder.nl aan de slag te gaan. Elk onderdeel van de tool is simpel te volgen via een stappenmodel. Kom je er niet uit? Dan staat de adviseurs en developers van het support team voor je klaar. Onze software bestaat uit verschillende features:

 

Een volledig overzicht van onze evenementensoftware vind je op de features pagina.

Beveiliging

Sinds de AVG wet van kracht is gegaan, heb je als organisator de verantwoordelijkheid voor dataveiligheid van deelnemersgegevens. aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Als je aanmelder.nl gebruikt voor de deelnemersregistratie, voldoe je automatisch aan de meeste eisen die de AVG aan evenementen stelt. Meer weten? Op onze AVG pagina vertellen we meer over de beveiliging van onze software.

Prijzen en betaling

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Meer weten? Neem contact op met ons team voor meer informatie en prijzen.

Lees ook over Registratie software

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief